Hamza Küçük

Elde Var Bir

Hamza Küçük

Bu sezon oyun olarak iyi olduğumuz ve istediğimiz sonuçları alamadığımız Beşiktaş ve Pendik maçları vardı. Bugün o maçlara Antep maçı da eklendi. İyi oynadığımız ama son dokunuşları yapamadığımız bir maçtı.

Geçen hafta bize Antalya maçında milimlik işaretle maçı getiren VAR bu hafta bize VARMADI. Pozisyonlarımız da vardı. Deplasmanda değil de evimizde oynuyor gibiydik. Maça başlarken Alim sakatlanınca stoperde Drongelen, sol bekte Soner Gönül'ü 11'de gördük. Soner ile taraftarın arası bir var bir yok. Keşke maçta hep sol taraftan taç atışı yapabilsek de Soner'i hep alkışlasak.

Geçen hafta maç bitiminde tribünlere gelmeyen Taylan 68. Dakikada kulübeye geldi. Taylan orta sahada koşan, baskı yapan bir oyuncu ama devamı yok. Maçta kritik paslarda hep hatalı tercihte bulunuyor. Doğru tercihte bulunduğunda da topu rakibe kaptırıyor. Holse yine bildiğimiz gibi; mücadele, baskı, top kazanma, ara paslar, top saklama? futbol adına gerekli her şeyi yaptı. Bir golü eksikti, zaten onu da yapsa Şampiyonlar Liginde oynayan bir takımda olurdu. Şimdiye kadar hiçbir futbolcudan para kazanamadık, sanki Holse bu döngüyü kıracak. Tait yine cetvelle çizilmiş paslar attı. Gisdol Mrius'u sarı kartı var diye oyundan almış olmalı.

Yediğimiz golü bile fair playden yedik. Osman yerdeyken top geldiğinde topu bacaklarının arasına alıp, sıkıştırsa, endirekt serbest vuruş olacak. Ama biz maalesef onu yapamıyoruz, yapamadığımız için de golü yedik.

Okan'ın çıkarması gereken bir şuttu. Ayağının dibinden girdi.

Deplasmanda 82. Dakikada gol yedikten sonra reaksiyon göstermek büyük başarı. Attığımız gol haricinde Soner Aydoğdu'nun kaçırdığı şut ile Raman'ın plasesi var.

Defans bloğu Zeki, Satka, Drongelen, Bola olsa sanki daha iyi bir blok olacak gibi.

Rakibimize kaybetmememiz güzel oldu. Üç puan alacağımız maçta bir puan almaksa hüzün.

Lig enteresan bir hale geldi. Ligin sekizincisi ile on sekizincisi arasında sekiz puan fark var.

Lig gerçekten enteresan. Samsunspor bu ligde en fazla taraftara oynayan Anadolu takımı ama maçları ya pazartesi ya cuma günü. Olur da hafta sonu akşam saatine maç koyarsanız tribün rekoru kırarız falan. Bunun adı ya iş bilmezlik ya da art niyet. Yoksa kim Anadolu'da en fazla taraftara oynayan takımın maçlarını hafta sonuna koymaz.