GÜNDEM

Aracına malzeme yüklerken silahlı saldırıya uğramıştı: O anlar kamerada

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde müzik malzemelerini aracına yükleyen vatandaşa yapılan silahlı saldırı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Boşanma aşamasındaki eşini kalbinden bıçaklayan adam tutuklandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde kendisinden boşanmak isteyen eşini sokak ortasında kalbinden bıçaklayıp kaçan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Lastikçiye silahlı saldırı sırasında aracıyla yoldan geçerken vurulan kadın hayatını kaybetti

Adana'da bir lastik tamirhanesine düzenlenen silahlı saldırı sırasında aracıyla yoldan geçerken ensesine kurşun isabet etmesi sonucu ağır yaralanan kadın hayatını kaybetti.

Aracına malzeme yüklerken silahlı saldırıya uğradı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde müzik malzemelerini araca yüklerken silahlı saldırıya uğrayan şahıs yaralandı.

Hisarcık'ta trafik kazası: 2 yaralı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde otomobilin tıra çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Atılım Üniversitesi ve Ankara Barosu HUBİTEM Merkezi'nden sempozyum

Atılım Üniversitesi ve Ankara Barosu Hukuk, Bilişim İnovasyon ve Teknoloji Merkezi'nin (HUBİTEM Merkezi) düzenlediği Hukuk Bilişim ve Teknoloji Sempozyumu'nda (HUBİTSEM) akademik dünya ile iş hayatı buluştu.

Köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı genç canından oluyordu

Antalya'da başıboş köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı 15 yaşındaki genç yüzünden yaralandı. Kaza güvenlik kamerasına yansırken, beyninden sarsıntı yaşadığını belirten yaralı genç, 'Sadece köpeklerin saldırdığını hatırlıyorum. 15 dakika baygın kalmış...

Ordu'da polis ekipleri, Trafik Haftası'nda vatandaşı bilgilendirdi

Ordu'da, Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlar için bilgilendirici eğitimler düzenlendi.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yıldırım düşmesi sonucunda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen (26) Ankara'da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Ardahan'da trafik kazasında can pazarı yaşandı

Ardahan'da meydana gelen trafik kazasında can pazarı yaşandı. Devrilen minibüsün altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Minibüsün altında kalan yaralılar jandarma, sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla çıkarıldı.

Antalya'da korkunç cinayet: Müşterilerine çilek satarken silahlı saldırıya uğradı

Antalya'da bir kişi, daha önceden aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen çilek satıcısını müşterilerine satış yaptığı sırada tabancayla kurşun yağdırdı. Şüpheli şahıs kaçarken, çilek satıcısı olay yerinde hayatını kaybetti. 12 adet boş kovanın bulundu...

Antalya'da kedi köpek oteline silahlı ve uçan tekmeli saldırı

Antalya'nın Alanya ilçesinde kedi ve köpeklerin barındığı bir otel, bir şahıs tarafından kurşunların hedefi oldu. Otelin sahibi, çevredeki vatandaşların otelde hayvanların barınmasına karşı çıktıklarından dolayı kurşun sıktığını ve sürekli tehditler aldığ...

Başkan Genç, darp edilen üniversite öğrencilerini ağırladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Sürmene ilçesinde yaşanan üzücü olayın ardından öğrencileri makamında ağırlayarak, şehrin bu tür münferit olayları kabul etmeyeceğini söyledi.

Soma'da yaşayan Ordulular hayatını kaybeden madenciler anısına fidan dikti

Manisa'nın Soma ilçesindeki Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği yöneticileri ve üyeleri, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden Ordulu madencilerin anısına dernek bahçelerine fidan dikti.

Karapınar'da üniversite öğrencileri ilkokul öğrencileri ile buluştu

Konya'nın Karapınar ilçesinde KYK yurdunda kalan üniversite öğrencileri, yurt görevlileriyle birlikte ilkokul öğrencileri ile buluştu.

Anadolu Üniversitesi'nde kültür söyleşilerine Prof. Dr. Halil Berktay konuk oldu

Eskişehir'de 'Kültür Söyleşileri' kapsamında düzenlenen 'Tarih ve İdeoloji' başlıklı söyleşi Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) Şener Şen Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kahraman itfaiyeci Kürşat Aydın son yolculuğuna uğurlandı

Samsun'da hayatını kaybeden itfaiyeci Kürşat Aydın, görev yaptığı memleketi Amasya'nın Merzifon ilçesinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Üniversitelerdeki Filistin'e destek gösterileri Küba'ya sıçradı

ABD'deki Columbia Üniversitesi'nde başlayan ve kısa sürede dünyanın pek çok üniversitesine yayılarak devam eden üniversitelerdeki Filistin'e destek gösterileri Küba'ya sıçradı. Küba'daki yüzlerce öğrenci, Filistin'e destek için Havana Üniversitesi'nde top...