MAGAZİN

Ünlü sanatçı Marmaris'te kulakların pasını sildi

Türk halk müziği sanatçısı Volkan Konak, Muğla'nın Marmaris ilçesinde yeni açılan bir işletmedeki 'yaza merhaba' etkinliğinde konser verdi.

Gökyüzünde beyaz cennet manzaralı tıraş hizmeti

Denizli'de sosyal projelere verdiği destekle tanınan kuaför Mehmet Çağdaş, sıra dışı bir etkinliğe imza attı. Müşterisini yerden 300 metre yükseklikten Pamukkale'yi izlerken tıraş eden Çağdaş, balondaki yerli ve yabancı turistler tarafından ilgiyle izledi...

Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Çağırgan Mahallesi'nde yaşayan keçi çobanı Mustafa Soyuçok, hayvanlarını otlatırken şiir yazıyor, türkü ve ilahi besteliyor.

74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan Atike Değerli'nin otomobilde sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti. Değerli, bu hayalini kendi otomobili ile gerçekleştiren huzur...

TSM Korosu'ndan müzik ziyafeti

Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu 'Bahar' isimli konseri ile Eskişehirli müzikseverlere keyifli bir akşam geçirdi. Konser, katılanlardan tam not aldı.

Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum'da konser verdi

Balıkesir Türk Müziği Korosu'nun Bodrum Şehit Serkan Göker İlkokulu yararına Bodrum'da gerçekleştirdiği 'Bahar Şarkıları' konseri sanatseverlerden tam not aldı.

Tilki ile dozer operatörünün muhabbeti tebessüm ettirdi

Kütahya'nın Seyitömer beldesinde özel bir şirkete ait kömür sahası hafriyat işinde dozer operatörü olan Halil Aşçı 'nın tilki ile diyalogu ilgi çekti.

İzmirli 'Müslümcülerden' Mustafa Keser'e tepki: 'Özür bekliyoruz'

Şarkıcı Mustafa Keser'in Müslüm Gürses ile ilgili söylediği sözlere İzmir'de 'Müslümcülerden' tepki geldi. Müslümcüler, 'Mustafa Keser'den özür bekliyoruz' dedi.

Kemal Sunal Müzesi

Sitemiz köşe yazarlarından Mehmet Yılmaz, İstanbul'da bulunan Kemal Sunal Müzesi'ni gezdi ve bir video hazırladı.

CHP PM Üyesi Umut Dikili'nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Parti Meclisi Üyesi Umut Dikili, yaşamını Sinem Satılmış ile birleştirdi. Çiftin Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gerçekleşen nikâhını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı.

Ünlü sanatçılar Altıeylül ve Balıkesir'in tanıtımı yapıldı

Bir TV kanalında canlı olarak yayınlanan Serhan Asker ile 'Görkemli Hatıralar' programının bu haftaki bölümü Altıeylül ilçesinden gerçekleştirildi. TV'den canlı olarak yayınlanan program hem sosyal medya hesaplarından hem de ulusal kanaldan Altıeylül ve B...

Makam odasında bir ilk

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım; halk gününde kendisini ziyarete gelen genç çifti kırmayarak nişan yüzüklerini taktı. Neşeli anların yaşandığı makam odasında gerçekleşen nişan töreninde Başkan Yalım genç çifte mutluluklar dileyerek onları tebrik etti.

Özel bir gün bekleyen çiftler nikah için 24 Nisan 2024 tarihini seçtiler

Bilecik'te özel bir günü bekleyen çiftler, 24.04.2024 tarihinde nikah kıydılar.

23 Nisan coşkusu Nil Karaibrahimgil ile taçlandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlenen etkinliklerin finalinde Nil Karaibrahimgil sahne aldı. Merinos Parkı'na akın eden binlerce çocuk, Nil Karaibrahimgil'in şarkılarıyla unutulmaz bir 23...

Bando kuran veliler, mahalleye 23 Nisan coşkusu yaşattı

Denizli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl farklı bir etkinliğe sahne oldu. Her bayram öğrencilerden oluşan bando takımında bu kez veliler de yer aldı. Veli Bando Takımı Denizli sokaklarında gösteri yaptı.

Yalın 20. sanat yılını 40 bin kişiyle kutlayacak

Söz yazarı, besteci ve şarkıcı Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20'nci yıl dönümüne özel 31 Mayıs'ta Beşiktaş Stadyumu'nda dev bir konser verecek. Yalın, büyük konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Şarkılar otizimli bireyler için söylendi

Balıkesir Türk Müziği Korosu'nun Otizimli Bireyleri Destekleme Vakfı işbirliği ile gerçekleştirdiği konserde, Selahattin Altınbaş'ın ölümsüz eserleri kulakların pasını sildi.

Sahnelerin Diva'sından Mandalinci'ye tebrik

Türk Sanat Müziği'nin 'Diva'sı olarak adlandırılan Bülent Ersoy, yoğun geçen konser turnesinden fırsat bularak Bodrum'a tatile geldi.