GÜNDEM

3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

DENİZLİ – Denizli'nin Tavas ilçesinde 10 gün önce 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde, bugün yeni bir kaza meydana geldi. Otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Kastamonu Üniversitesi Fen Fakültesi, akreditasyon başarısıyla kalite standartlarını yükseltiyor

Kastamonu Üniversitesi Fen Fakültesi, akredite edilen lisans programlarıyla kalite standartlarını yükselterek başarılı bir adım attı.

Bursa'da feci kaza: 1'i çocuk 5 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde meydana gelen kazada hafif ticari araç ile otomobil çarpıştığı kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

Tokat depreminde 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı

Tokat'ta incelemelerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, 'Şu ana kadar alınan 500 ihbardan 50 yapı incelendi, 5 yıkık, 15 de ağır hasarlı yapı tespit edildi' dedi.

Kümeslere dadanan çakala otomobil çarptı

Sinop'ta kümeslere dadanan çakal, otomobilin çarpması sonucu telef oldu.

Kastamonu Üniversitesi tarih lisans programı akredite edildi

Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, kalite standartlarını akredite edilen lisans programıyla yükselterek gelişimini başarılı adımlarla devam ettiriyor.

Edremit Belediyesi'nden şehitlere vefa

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısı ile ilçede ki şehit ailelerini ziyaret ederek bir kez daha acılarını paylaştı.

Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Facianın eşiğinden dönüldüğü kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Mersin Üniversitesi'nde SEECO projesi tanıtıldı

Mersin Üniversitesi'nde (MEÜ) Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi (SEECO) projesi tanıtıldı.

Kazak Gölü'nde uyuşturucu satan şahıslar yakalandı

Tekirdağ Kapaklı'da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Kazak Gölü'nde uyuşturucu satan şahıslar yakalandı.

YÖK Başkanı Erol Özvar: 'Türkiye'deki üniversitelerin yüzde 99.8'i dolu'

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, Bursa Teknik Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu 'Arama Konferansı' programına katılmak için Bursa'ya geldi.

11 kişinin yaralandığı otobüs kazasının olay yeri havadan görüntülendi

Kırklareli'nde Metro Turizm yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Otobüs kazası olay yeri, dron ile havadan görüntülendi.

Maraş ve Tokat depremlerini önceden bildirmişti, İstanbul için rahatlatan tahmin

Kahramanmaraş depreminin uyarısını 2 hafta öncesinden yaparak gündem olan Deprem Uzmanı ve Maden Teknolojisi ve Yer Bilimi Uzmanı Serkan İçelli, geçtiğimiz gün gerçekleşen Tokat depremini de 3 saat öncesinden haber vererek yeniden gündem oldu. İçelli'den ...

Metro Turizm otobüsü kaza yaptı: 11 yaralı

Kırklareli'nde Metro Turizm yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Akdeniz Üniversitesi, Antalyalıların gıda ihtiyaçlarını karşılayacak

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı, üniversite kampüsünün içine Antalya'da yaşayan tüm vatandaşların alışveriş yapabileceği Ziraat Fakültesi Ürün Satış Yeri'ni hizmete açtı. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Erkan, yıl sonuna kadar kı...

Depremin vurduğu Sulusaray'da halı sahada cuma namazı kılındı

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremler sonrası cami minareleri hasar görüce, ilçe sakinleri cuma namazını halı sahada kıldı.

Reşadiye'de traktör ters döndü: 1'i ağır 3 yaralı

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde meydana gelen traktör kazasında biri ağır üç kişi yaralandı.

Futbolcunun ailesi maç çıkışında saldırıya uğradı

Denizlispor'da futbolcular maaş alamadıklarını, takıma sahip çıkılması konusunda çağrıda bulunarak sosyal medyada paylaşımlarda bulunup antrenmanlara çıkmama kararı aldı. Ayrıca futbolculardan Mehmet Ali Ulaman ise geçtiğimiz hafta ailesinin taraftarlar t...