HaberlerSamsun haberİkbal Gürpınar: Onlar Yatak Odalarına Kamera Yerleştirmekten Hoşlanırlar

İkbal Gürpınar: Onlar Yatak Odalarına Kamera Yerleştirmekten Hoşlanırlar

İkbal Gürpınar: Onlar Yatak Odalarına Kamera Yerleştirmekten Hoşlanırlar

Sunucu İkbal Gürpınar katıldığı programda, Fetullahçı Terör Örgütü ile ilgili olarak, "Onlar yatak odalarına kamera yerleştirmekten çok hoşlanırlar" dedi.

Samsun`un  Atakum Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi`nde `Kadınlar Günü Programı ve Mutlu Kadın Mutlu  Türkiye Fotoğraf Sergisi açıldı.  Atakum Belediye Başkanı  İshak Taşçı ile eşi Fatma Taşçı`nın da katıldığı açılışa özel konuk olarak davet edilen sunucu İkbal  Gülpınar, burada yaptığı konuşmada, FETÖ terör örgütünü kastederek, internette kendisiyle ilgili uygunsuz paylaşımlar yapıldığını söyledi. `Onlar yatak odalarına kamera yerleştirmekten çok hoşlanırlar` dedi.

`BEN CUMHURBAŞKANININ CARİYESİ OLMAYA HAZIRIM` DEMİŞİM

Gürpınar, `Ben, `Cumhurbaşkanını arzulayan kadını en iyi ben bilirim. Zevcesi ve cariyesi olmaya razıyım` demişim. İnternette baktım, milyonlarca paylaşım var. Önce gözlerime inanamadım. İlk lafım `Hasbinallah ve Nimel Vekil` oldu.

`BENİ ÖLÜM LİSTESİNE ALDILAR`

Bunu yapanların kim olduğunu bildiğim için, onlar yatak odalarına kamera yerleştirmekten çok hoşlanırlar. Yeni Akit gazetesine verdiğim röportaj yüzünden beni ölüm listesine aldılar ve  Amerika`dan bana bir mesaj geldi. `Seni bekleyen hazin sona hazır ol` diye. Ben de mesaja cevap verdim. `Siz Allah mısınız benim sonumu veriyorsunuz?` diye. Ancak başka cevap vermediler. Burada amaç İkbal`i karalamak değil. Sayın Cumhurbaşkanımıza laf atmak` dedi.

sondakika