Rizespor maçını kaybettiren Thomas Reis oldu

Rizespor maçını kaybettiren Thomas Reis oldu

Samsunsonhaber'de Taraftar Konuşuyor Programı'nda Doğan Aydın Samsunspor'un Ç.Rizespor mağlubiyetini değerlendirdi.


Doğan Aydın ilk yarısı 2-0 Samsunspor'un üstünlüğü ile tamamlanan ancak maç sonunda 3-2 kaybettiğimiz Ç.Rizespor maçının faturasını Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis'e kesti. Aydın;" Rizespor maçını kaybettiren Thomas Reis oldu" dedi.

Süper Lig'in 25. haftasında ekibimiz Samsunspor, evinde Çaykur Rizespor'u ağırladı. Soğuk ve karlı bir havada oynanan karşılaşmada ilk yarı 2-0 Samsunspor'un üstünlüğü ile sona ererken ikinci yarıda durum tamamen değişti. Samsunspor, Çaykur Rizespor'un ikinci yarıda ortaya koyduğu futbola karşılık veremeyince skor 3-2 Samsunspor aleyhine sonuçlandı ve 3 puan Rizespor'a kaptırıldı.



Maçın değerlendirmesini yapan ve karşılaşma sonunda Thomas Reis'in talihsiz açıklamasına dikkat çeken Aydın;" Maç sonunda hocamız 'Soner Aydoğdu golü atsa durum farklı olurdu' şeklinde talihsiz bir açıklamada bulundu. Ben bu açıklamayı kabul etmiyorum. O zaman da sonuç belki 3-3 olurdu. Çünkü ikinci yarı Rizespor'un oyun taktiği değişti ve Samsunspor buna cevap veremedi. Dolayısı ile sorumluluk Thomas Reis'e ait. Rizespor taktik değiştirdi ise Reis'de ona göre bir taktik ortaya koymalıydı. Ama reis ne yaptı Emre ve Holse'yi oyun dışına aldı. Orta sahamız çöktü. İnatla hocamız Ntcham'ı da oyuna almadı. Bir buçuk senedir top oynamayan Nanu'yu oyuna aldı. Bu hatalar da Samsunspor'a çok değerli bir üç puana mal oldu" dedi.