Thomas Reis: Hayal Kurabiliriz Fakat Amacımız Kümede Kalmak

Thomas Reis: Hayal Kurabiliriz Fakat Amacımız Kümede Kalmak

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 1-0'lık skorla kazanılan Çaykur Rizespor A.Ş. müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Ç. Rizespor deplasmanında elde edilen 1-0'lık zafer sonrasında konuştu. Thomas Reis şu ifadeleri kullandı: "Herkese öncelikle iyi akşamlar. Aldığımız galibiyetten dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bu, bir hafta içinde oynadığımız üçüncü karşılaşmaydı. Çarşamba günü Başakşehir karşısında oynadığımız maçta takım çok fazla efor sarf etti ve bugün de ilk yarıda çok fazla çaba gösterdiğimiz için yorgunluklar net bir şekilde görülüyordu. İkinci yarıya başladıktan sonra daha iyi bir performans sergiledik ve gol bulma fırsatımız oldu. Defansif anlamda çok iyi işler yaptık. Takım olarak birbirimiz için savaştık diyebilirim. Tabii şanslı olduğumuz bazı pozisyonlar da vardı. Biz de gol atabilirdik. Ligde kalmak adına çok önemli 3 puan aldığımızı söyleyebilirim.

Şunu herkesin bilmesi gerekiyor; gerek taraftarımızın, gerek şehrimizin bunu kesinlikle bilmesi ve farkında olması lazım. Hayal kurmak serbest, herkes hayal kurabilir ama ben bu konuda hayal kurmayacağım. Evet, şu an 12 puandayız. Fakat ben hayal kuran bir insan değilim. 12 puan ligde kalmak için kesinlikle yeterli değil. Bizim birinci hedefimiz ligde kalmak. Ondan sonra zaten zaman geçtikçe, ligin ilerleyen haftalarında ne olur bilemeyiz. Ancak hedefimiz kesinlikle ligde kalmak. Bu yüzden her maç zor geçecek. Biz de elimizden geldiğince fazla puan alıp taraftarımızı mutlu etmeye çalışacağız."

Thomas Reis: Hayal Kurabiliriz Fakat Amacımız Kümede Kalmak

EN ÇOK OKUNAN HABERLER