Öğrenciler yeni eğitim öğretim yılından neler bekliyor?

Öğrenciler yeni eğitim öğretim yılından neler bekliyor?

20 milyonu aşkın öğrenci için tatil bitti, ders saati vakti geldi. Peki, öğrenciler okulu özledi mi? Yaz tatilinin bitmesinin ardından okulların açılmasına birkaç gün kala okulların açılmasını dört gözle bekleyen öğrenciler yeni eğitim öğretim yılından neler bekliyor?

Üç aylık yaz tatili bitti ve okulların açılmasına birkaç gün kaldı. 20 milyonu aşkın öğrenci birkaç gün sonra ders başı yapacak. Peki, öğrenciler nasıl bir tatil geçirdiler? Tatil onlar için ne anlama geliyor? Okulu özlediler mi? Okul, tatil, ders saati ve teneffüs saati ve ödevler için neler düşünüyor? Öğrenciler konuştu. İşte detaylar?

2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Her okul dönemi öncesi olduğu gibi başta Milli Eğitim Bakanı sonrasında öğretmenler ve veliler konuşur. Söz hep büyüklerindir. Ancak, okula giden asıl konunun birinci dereceden etkilediği öğrencilere söz verilmez. Samsun Son Haber  olarak bizler öğrencilere konunun doğrudan muhataplarına söz verdik. Toplumsal yaşamı ilgilendiren konulara eleştirel yaklaşım tarzı ve yorumları ile gündem olan Yusuf Demircioğlu, okulların açılması öncesinde Tarık Buğra Demircioğlu ve Zeynep Betül Demircioğlu'na yeni eğitim öğretim yılı öncesi beklenti ve isteklerini sordu.

İşte çocukların birbirinden ilginç açıklamaları:

 tatil  samsun haber

EN ÇOK OKUNAN HABERLER