OMÜ'nün yeni rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız mı olacak?

OMÜ'nün yeni rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız mı olacak?

OMÜ Rektörlüğü için 64 adayın başvuruda bulunduğu süreçte sona geliniyor. Bir önceki ilgili haberlerimizde de değindiğimiz gibi OMÜ rektörlüğü için en güçlü adayların kimler olduğunu belirtmiş ve bunlardan birisinin de Gazi Üniversitesi eski Rektörü Musa Yıldız olduğunu söylemiştik. İddialar doğru çıkacak gibi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın OMÜ Rektörü olarak atayacağı isim Samsun'da büyük bir heyecanla bekleniyor.  Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan kimi atayacak? 64 adaylı süreçte sona gelindi. En güçlü isim Gazi Üniversitesi Eski Rektörü ve AK Parti ilk üç dönem Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya'ya yakın bir isim olan Prof. Dr. Musa Yıldız mı?.  İşte bütün detaylar?

Gazi Üniversitesi Rektörü olarak görev süresini doldurduktan sonra ikinci kez ataması yapılmayan Prof. Dr. Musa Yıldız'ın OMÜ rektörlüğü için bastırdığı ve OMÜ'nün yeni rektörü olmak için çalıştığı belirtiliyor.

Daha önce de yazdığımız gibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Musa Yıldız'ın yerine Gazi Üniversitesi Rektörü olarak Devlet Arşivleri Genel Müdürü Prof. Dr. Uğur Ünal'ı atamıştı. Bu nedenle Samsunlu akademisyen Prof. Dr. Musa Yızdız'ın ismi OMÜ Rektörlüğü için konuşulan isimler arasında en güçlü isim olarak yer alıyor. Prof. Dr. Musa Yızdız'ın aynı zamanda AK Parti'nin ilk üç dönem milletvekillerinden birisi olan Musa Uzunkaya'nın akrabası olduğu da ifade ediliyor.

OMÜ'nün yeni rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız mı olacak?

OMÜ'nün yeni rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız mı olacak?OMÜ için sürpriz Rektör adayı belirleniyor! Yeni Rektör Kim Olacak?

OMÜ'nün yeni rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız mı olacak?OMÜ Rektörü Yavuz Ünal'ın görev süresi doldu: Yeni Rektör kim olacak?

EN ÇOK OKUNAN HABERLER