Samsun'da uyuşturucuya geçit yok

Samsun'da uyuşturucuya geçit yok

Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından farklı adreslerde gerçekleştirilen aramalarda ve üst aramalarında birçok uyuşturucu madde ele geçirdi.

6 YIL 8 AY HAPİS CEZASI İLE ARANIYORDU!

Samsun Emniyetine bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince İlkadım Çatalarmut Mahallesinde bir ikamette yapılan aramada Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması suçlarından 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan B.A (25) isimli erkek şahıs ve Y.M (19) yakalanarak Gözaltına alındı.

B.A (25) ve Y.M (19)'nin ikamet ve üst aramasında; 146 adet sentetik ecza hap,               23 adet ecstasy hap, 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. B.A'nın (25) emniyette tamamlanan işlemleri ardından cezaevine teslim edileceği belirtildi.

Samsun'da uyuşturucuya geçit yok

5 KİŞİ YAKALANDI

Samsun Emniyetinin Narkotik ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen bir başka operasyonda İlkadım Kıran ve Pazar Mahallelerinde 5 şahsın üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada 109 adet sentetik ecza, 18,86 gram metamfetamin,  1 adet ruhsatsız tabanca,  1 adet kurusıkı tabanca, 6 adet ecstasy hap,  0,42 gram esrar maddesi, 32 adet fişek, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı ele geçirildi.

Operasyonda 5 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun'da uyuşturucuya geçit yok

EN ÇOK OKUNAN HABERLER