Taylan Antalyalı Geri Dönüyor!

Taylan Antalyalı Geri Dönüyor!

Samsunspor, Galatasaray'da kadro planlamasında bulunmayan Taylan Antalyalı'yı tekrardan kadrosuna katmak için transfer çalışmalarına başladı.

Galatasaray geçtiğimiz sezon Samsunspor'da kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı ile yollarını ayırmak istiyor. Samsunspor transfer için harekete geçti.

 

Transfer yasağı engel değil

Salim Manav'ın verdiği bilgilere göre; Transfer yasağı bulunan Karadeniz ekibi, yasak nedeniyle kadroda bulunun oyuncuları tekrar kadroda tutabilir. Bu yüzden Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunun Taylan Antalya'yı tekrar kiralamak için kulübü Galatasaray ile görüşüyor.

 

Amaç ikinci kampa yetiştirmek

29 yaşındaki oyuncu Galatasaray'ın Avusturya kampında yer aldı. Teknik direktör Thomas Reis'in isteği üzerine Galatasaray ile görüşmeler yoğun bir şekilde devam ediyor. Amaç ikinci kampa yetiştirmek. Samsunspor, Galatasaray ile anlaşması halinde Taylan, Kırmızı-Beyazlıların ikinci kampında yer alacak.

 

Taylan Antalyalı performansı

Geçtiğimiz sezonu Karadeniz ekibinde kiralık geçiren 29 yaşındaki deneyimli oyuncu oynadığı 26 maçında 21'inde ilk 11 olarak sahaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 2 gol atarken 1 de asist yaptı.

 

KAYNAK: AJANSSPOR

EN ÇOK OKUNAN HABERLER