Samsunspor'dan Güzel Prova

Samsunspor'dan Güzel Prova

Samsunspor, hazırlık maçında Kayserispor'u 3-1 mağlup etti.

Samsunspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Mondihome Kayserispor ile oynadığı hazırlık müsabakasından 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Kayserispor Recep Mamur Tesisleri'nde oynanan hazırlık müsabakasına temsilcimiz, Okan Kocuk, Soner Gönül, Rick Van Drongelen, Bedirhan Çetin, Zeki Yavru, Celil Yüksel, Youssef Ait Bennasser, Emre Kılınç, Flavien Tait, Kingsley Schindler, Marius Mouandilmadji ilk 11'i ile çıktı.

Samsunspor ilk devrede rakibi karşısında kontrollü bir futbol sergiledi. 4. dakikada Marius Mouandilmadji kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve takımımız devreyi 1-0'lık skorla önde tamamladı.

İkinci 45 dakikada temsilcimiz sahaya Halil Yeral, Marc Bola, Kerem Fidan, Yunus Emre Çift, Nanu Gomes, Alper Efe Pazar, Olivier Ntcham, Muhammet Ali Özbaskıcı, Ercan Kara, Arbnor Muja, Landry Dimata 11'i ile çıktı.

İkinci devreye Mondihome Kayserispor hızlı başladı. Ev sahibi ekip Duckens Nazon'un golü ile skora denge getirdi(1-1). Golden sonra baskısını arttıran temsilcimiz, 65. dakikada Olivier Ntcham'ın attığı mükemmel gol ile durumu 2-1'e taşıdı. Rakibi karşısında ayaklarını sıklaştıran kırmızı beyazlılar, 83'de Ercan Kara ile farkı 2'ye çıkardı ve skoru 3-1'e getirdi.

Karşılaşma sonunda temsilcimiz sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı.

Samsunspor'dan Güzel Prova

EN ÇOK OKUNAN HABERLER