Kaya Sabancı'yı darp edenler Samsunlu mu?

Kaya Sabancı'yı darp edenler Samsunlu mu?

Ünlü işadamı Kaya Sabancı'yı Bodrumda darp edenlerin Samsunlu olduğu iddia edildi. Kaya Sabancı'yı darp edenin, Bodrum'un ünlü tatil mekanı Mandarin Otel'in ortaklarından Samsunlu Vedat Aşçı olduğu belirtiliyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ünlü iş adamları birbirine girdi. İş adamı Vedat Aşçı ve korumaları, Sabancı ailesinden Kaya Sabancı'yı darp edip restoranın önüne attı. Kaya Sabancı aldığı darbeler sonucu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Darp edenlerin ise Samsunlu oldukları iddia edildi.

Muğla Bodrum'da aralarında site içi sorunlar nedeniyle anlaşmazlık bulunan ünlü iş insanı Kaya Sabancı, site ve otel sahibi Vedat Aşçı ve korumaları tarafından darp edildi. Sabancı, ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Olay Göltürkbükü'nde bulunan Bodrum'un en ünlü sitelerinden birinde yaşandı. Kaya Sabancı bahse konu site içerisinde açılışı yapılan bir restorana davetli olarak gitti. İddiaya göre restoranda karşılaştığı sitenin sahibi Vedat Aşçı'ya selam verdiği ve Aşçı'nın bir anda Sabancı'ya korumalarıyla beraber saldırarak darp ettirdiği öne sürüldü. Olayın ardından Sabancı ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak müşahede altına alındı.