Samsunspor Çok Üstün Olduğu Kasımpaşa ile 14. Randevuya Çıkacak

Samsunspor Çok Üstün Olduğu Kasımpaşa ile 14. Randevuya Çıkacak

Cumartesi günü İstanbul'da Kasımpaşa ile tarihindeki 14. lig maçına çıkacak olan Samsunspor'un rakibine karşı büyük bir üstünlüğü bulunuyor.

Süper Lig'in 34. hafta maçında Kasımpaşa'yla deplasmanda oynayacak olan Samsunspor, rakibiyle tarihindeki 14. lig maçına çıkacak. İki takım arasındaki maçlara bakıldığında Samsunspor'un hem Samsun'da hem de İstanbul'da rakibine karşı açık bir üstünlüğü bulunuyor. İki takım bugüne kadar farklı liglerde 13 defa karşılaşırken temsilcimizin 10 galibiyetine karşı Kasımpaşa 2 defa kazanmış. Yalnızca 1 maç berabere sona ermiş. Samsunspor'un attığı 30 gole karşılık, İstanbul ekibinin sadece 9 golü bulunuyor.

Samsun'da oynanan 7 maçta Samsunspor 6 galibiyet alırken Kasımpaşa ise 1 defa kazanmış. Gollerde temsilcimizin 20-4 üstünlüğü göze çarparken, Samsunspor tarihindeki en farklı lig galibiyetini 1990-91 sezonunda 7-0 ile Kasımpaşa'ya karşı elde etmiş. İstanbul'da oynanan 6 maçta ise Samsunspor'un 4, Kasımpaşa'nın yine 1 galibiyeti var, 1 maç ise eşitlikle sonuçlanmış. 10 Samsunspor golüne karşılık 5 Kasımpaşa golü görünüyor.

Sezonun ilk yarısında Samsun'da oynanan maçı temsilcimiz 4-2 kazanmıştı.

 

ÖZEL HABER - SAMSUN SON HABER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER