Yüksel Yıldırım'dan Markus Gisdol ve Transfer Yasağı Açıklaması

Yüksel Yıldırım'dan Markus Gisdol ve Transfer Yasağı Açıklaması

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da başkan Markus Gisdol ve transfer yasağıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik direktör Markus Gisdol ile 10 hafta önce yeni sözleşme konusunda bir araya geldiklerini ve Alman çalıştırıcıya açık çek teklif ettiğini ifade etti. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Adana Demirspor karşılaşması sonrasında teknik direktör Markus Gisdol'un takımda ki geleceğiyle ilgili son derece önemli açıklamalarda bulundu. Bundan 10 hafta önce Alman çalıştırıcı ile bir araya geldiğini ve yeni sözleşme için konuştuklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım şunları söyledi; "Görüşmemizde kendisine açık çek verdim. Hocam dedim kafan rahat olsun. Sen sözünü tutup bu takımı süper ligde tuttuğun müddetçe biz seninle yola devam edeceğiz dediğimde çok rahatladı. Bana 'ben işime bakacağım' dedi. Sonrasında Beşiktaş maçı sonrası menajerlerinin geleceğini ve görüşme yapacağımızı planlamıştık ama sonra bize kendisini rahat hissetmediğini ve önceliğinin takımın ligde kalmasını garantiledikten sonra konuşacaklarını iletti. Buradan bir kez daha net bir şekilde söyleyeyim ki biz hocamızla devam etmek istiyoruz".

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Çok uğraştım ama transfer yasağı çok garip bir yasak. Türkiye'de hiç olmamış bir şey. Niye oldu anlamıyoruz. Hiç borcumuz yok. Herkese ödemişiz. Yasağı kaldıramadık. Hocaya da bunu anlattık, biliyor."

 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

EN ÇOK OKUNAN HABERLER