Atakum'da Hukuk Müşavirliği Pazarlığı mı?

Atakum'da Hukuk Müşavirliği Pazarlığı mı?

Selen Gülhan Çam'ın AK Parti listesinin 3. Sırasından meclis üyesi adayı olarak gösterilmesi üzerine Atakum'da 'Hukuk Müşavirliği pazarlığı' yapıldığı iddiası ayyuka çıktı.

Atakum'da genel merkezden gelen listede yapılan değişikliklerin tabanda tepkilere neden olduğu iddia ediliyor. Daha önce yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa eden İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam'ın AK Parti listesinin 3. Sırasından meclis üyesi adayı olarak gösterilmesi üzerine Atakum'da "Hukuk Müşavirliği pazarlığı" yapıldığı iddiası ayyuka çıktı.

Öte yandan Atakum'da pek tanınmayan bir isim olan Özlem Maraş'ın, bir de üstüne Selen Gülhan Çam'ı 3. Sırasından meclis üyesi adayı olarak göstermesinin Atakum'da AK Parti'nin işini daha da zorlaştıracağı ve tabanın tepkili olduğu iddia ediliyor.

Atakum'a hizmet etmenin partiler üstü bir görev olduğunu ifade eden AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, İYİ Parti'yle yollarını ayıran önceki ilçe başkanı Av. Selen Gülhan Çam'a hizmette birliktelik çağrısı yapmıştı.

Selen Gülhan Çam'ın arkasında Gülhan ailesi var. Onların da siyasette belli bir ağırlığı var. Özellikle Çatalçam taraflarında. Böylece Özlem Maraş'ın Selen Gülhan Çam hamlesi özellikle İYİ Parti Adayı Adem Bektaş'ın işini zorlaştıracak.

Öte yandan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci millet ittifakı adayı olarak seçimi kazandığında İYİ Parti İlçe Başkanı olan Selen Gülhan Çam belediyede Hukuk Müşavirliği yapmıştı. 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER