AK Parti Samsun teşkilatı Erdoğan için hazır

AK Parti Samsun teşkilatı Erdoğan için hazır

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 15 Şubat Perşembe günü miting için Samsun'a gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için bütün hazırlıkların gerçekleştirildiğini ve Samsun'un hazır olduğunu söyledi.

15 Şubat Perşembe günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'a gelişi ile tarihi bir gün yaşanacağını dile getiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun'da görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcileri ile Ömer Halisdemir Salonu'nda gerçekleştirdiği toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'a gelecek olması nedeniyle büyük bir heyecan yaşadıklarını ve bunun için bütün hazırlıkları titizlikle sürdürdüklerini söyledi. Beşkan Mehmet Köse'ye taplantıda AK Parti'nin ve Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ve il örgütü eşlik etti.  

"Çok heyecanlıyız"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'a geleceğinin kesinleştiği Pazar gününden itibaren Samsun'da büyük bir gündem ve heyecan oluştuğunu dile getiren Mehmet Köse, "Bu vesileyle değerli Cumhurbaşkanımız 15 Şubat Perşembe günü Samsun'umuza teşrif edecekler. Bu ziyaretle ilgili bütün değerlendirmelerimizi ve hazırlıklarımızı yapıyoruz. Parti olarak bu ziyaret bizim için olağanüstü bir heyecan oluşturdu. Bunun için 17 ilçemizle birlikte hazırlıklara başladık. Bildiğiniz gibi yerel seçimlere 50 günden az bir süre kaldık. AK Parti teşkilatı olarak yoğun bir tempo içindeyiz. Biz parti olarak seçimden seçime sahaya inen bir parti olmadık. Bizim için seçim takvimi, bir seçimin bitip diğeri için yapılan hazırlıkların başlaması şeklinde işlemektedir. Yerel seçimlere hazırlanıyoruz ve bunun için tam manasıyla propaganda süreci içerisindeyiz ve seçim atmosferinin oluştuğu bir dönemdeyiz. Cumhurbaşkanımızın da tam bu dönemde Samsun'a gelecek olması, genel seçimler sürecinde 4 Mayıs 2023 tarihinde tarihi bir gün yaşayan Samsun için ayrı bir heyecan oluşturmuştur" diye konuştu.  

Halit Doğan: "Mitingimiz, zaferin göstergesi ve seçimin başlama vuruşu olacak"

Samsun mitinginin önemine değinen Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, "7 Ocak'tan bugüne gelen adaylık sürecimde şahsımıza yönelik büyük bir teveccüh gösteren tüm Samsunlulara şükranlarımızı arz ediyorum. Samsun 17 ilçesi ile birlikte açıklanan tüm adayları ile artık seçime ve hedefe kilitlenmiş vaziyette yola devam ediyor. Her seçim öncesinde her yerde olduğu gibi Samsun'da da Cumhurbaşkanımızın gelişi büyük bir heyecan oluşturuyor. Cumhurbaşkanımızın gelişiyle alakalı planlamalar, çalışmalar şehri başka bir yere taşıyor. Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlayacak olmamızın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Perşembe günü saat 14.00'te tüm Samsunluların yoğun katılımları ile Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Cumhurbaşkanımız bu gelişinde de Samsunumuza önemli müjdeler verecektir. 3. miting şehrimizde gerçekleşecek. İnşallah buradaki işaret fişeği hem ülke hem de Samsun için çok önemli bir adım olacaktır. Zaferin göstergesi ve seçimin başlama vuruşunu gerçekleştirecektir" diye konuştu.

Toplantı, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

AK Parti Samsun teşkilatı Erdoğan için hazır

AK Parti Samsun teşkilatı Erdoğan için hazır

EN ÇOK OKUNAN HABERLER