İşten atılan şoför Başkan Demir'le görüştü: Bakın Demir'den hangi cevabı aldı!

İşten atılan şoför Başkan Demir'le görüştü: Bakın Demir'den hangi cevabı aldı!

İşyeri hekiminin kanaat raporu ile işten çıkarılan otobüs şoförü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'le görüştü. Ben Başkan'a 'Küçük bebeğim için çalışmalıyım' diyorum, Başkan ise 'Allah bağışlasın' diyor.

Sefer esnasında rahatsızlanıp, otobüsü durdurduktan sonra yolcuları aşağıya indirip 112'yi arayarak örnek bir davranış biçimi ortaya koyan, ancak sonrasında işyeri hekimi kanaat raporu doğrultusunda işine son verilen otobüs şoförü Musa Elmas, durumunu Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'le görüşmesine rağmen, olumlu sonuç alamadı.

"Sağlıklı bir insanım ve çalışabilecek güçteyim"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile görüşmesini aktaran Musa Elmas, "Başkanla görüştüm ve kendisine durumumu izah ettim ancak Başkan Demir, işyeri hekimi kanaat raporu olduğu için bu konuda herhangi bir şey yapamayacağını söyledi. Daha sonra bana ancak bununla ilgili itiraz hakkımın olduğunu, malulen emekli ol, ben kimseye çalışmadan maaş veremem dedi. Ancak benim böyle bir problemim yok, benim sağlıklı bir insanım, emekli olmaya çalışmıyor ve çalışmadan para kazanmak için de çabalamıyorum. Ben normal bir çalışan gibi yaşamak istiyorum. Doktorlar bana ilacımı kullandığım sürece herhangi bir problem yaşanmayacağını garanti ederken, bu yapılan doğru değildir" diye konuştu.   

"Birim değişikliği istedim, onu da yapmadılar"

Belediye şoförlüğü yaparken bir rahatsızlık sonucu işten çıkartılmasının doğru olmadığını ve bunun için mücadele ettiğini dile getiren Musa Elmas, "Koca belediye. Ben illa otobüs şoförlüğü istemiyorum. Birim değişikliği yaparak mağduriyetimi giderebilirlerdi. 11 aylık bebeğim var. Derdimi anlatacak kimse ve makam bulamıyorum" şeklinde konuştu.

İşten atılan şoför Başkan Demir'le görüştü: Bakın Demir'den hangi cevabı aldı!

EN ÇOK OKUNAN HABERLER