SAMSUN'DA FACİAYI ÖNLEDİ BELEDİYE İŞTEN ATTI

SAMSUN'DA FACİAYI ÖNLEDİ BELEDİYE İŞTEN ATTI

Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde otobüs şoförü olarak çalışan Musa Elmas, rahatsızlanınca otobüsü kenara çekip yolcuların hayatını kurtardı. Belediye Elmas'ı işten attı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde otobüs şoförü olarak çalışan Musa Elmas, sefer esnasında sol tarafının uyuştuğunu hissetti. Otobüsü hemen kenara çekip yolculara devam edemeyeceğini söyleyen Elmas 112 acil telefonunu arayarak yardım istedi. Daha sonra hastanede tedavisi tamamlanan Elmas taburcu olduktan sonra "Hizmetinize ihtiyaç kalmaması nedeniyle 04.12.2023 tarihi itibariyle iş akdiniz sonlandırılmıştır" denilerek  işten çıkartıldı.

MUSTAFA DEMİR'DE HASTA AMA HALEN GÖZÜ KOLTUKTA. 3 KURUŞ MAAŞ ALAN İŞÇİYİ İŞTEN ATTI

Musa Elmas kendisine epilepsi teşhisi konulduğunu ancak kullandığı ilaçla hastalık belirtilerinin yok olduğunu kaydederek; "Beni başka birime vereceklerdi. Ancak kendisi de hasta olan Mustafa Demir, benim hastalığımın başka birimde de çalışmama engel olacağı gerekçesi ile beni başka birime vermek yerine işten atmayı tercih etti. Benim 11 aylık bir bebeğim var. O'nun yüzüne bakamıyorum. Evime ekmek götüremiyorum" dedi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER