Bu zararı kim karşılayacak? Mustafa Demir mi, Belediye mi, Vatandaş mı?

Bu zararı kim karşılayacak? Mustafa Demir mi, Belediye mi, Vatandaş mı?

Türkiye'de içme suyunu en pahalı satan belediyelerden birisi olan Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin bu kadar pahalı sattığı bir mala karşı gösterdiği özen, Atakum Türkiş'te yüzlerce metreküp şebeke suyunun sokağa taşması ile ortaya çıktı. Vatandaş yetkililere bu zararı kimin ödeyeceğini sordu.

Yüzlerce metreküp şebeke suyunun sokağa taşmasını eleştiren vatandaşlar, yaşanan olayı cep telefonu kameraları ile kayıt altına aldılar.

Durumu cep telefonu kamarası ile kayıt altına alan bir vatandaş çektiği videoda şu ifadelere yer verdi:

Türkiye'de içme suyunu en pahalı satan belediyelerden birisi olan Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin bu kadar pahalı sattığı bir mala karşı gösterdiği özen.

Her ne kadar, Sayın Mustafa Demir bu eleştirilere karşı kulak tıkasa da, insan kaçağa, göçeğe ve sızmalara karşı gerekli önlemlerin alınmasında ne gibi bir güçlük çıkabilir ki demekten kendisini alamıyor.

Atakum Türkiş'te yüzlerce metre şebeke suyu bisiklet ve yürüyüş yoluna sızmış durumda.

Peki olan oldu, bu zararı kim karşılayacak? Mustafa Demir mi, Belediye mi, yoksa her zamanki gibi vatandaş mı? diye soruyor.

Elbette bunun cevabı hiç de zor değil.

Örneğin; tramvay kazası ve buna benzer kazalarda hiçbir sorumluluk almayan, alamayan yöneticiler ödemeyecek. Her zamanki gibi bu kacağın bedelini de biz vatandaşlar ödeyeceğiz.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER