Fevzi Gül, Köşe Yazıları ile yakında Samsunsonhaber'de

Fevzi Gül, Köşe Yazıları ile yakında Samsunsonhaber'de

Kültür, sanat, spor ve siyaset başta olmak üzere pek çok alanda köşe yazarları ile Türkiye ve Samsun gündemini takip eden Samsunsonhaber ailesine bir yazar daha katılıyor.

Halen bir kamu kuruluşunda memur olarak çalışan ve aynı zamanda Ofis Bir-Sen Samsun İl Başkanlığı görevlerini yürüten Fevzi Gül, çok yakında köşe yazılarıyla yakında Samsunsonhaber'de olacak.

 

Fevzi GÜL - Sendikacı / Memur

 Samsun İli, Bafra ilçesi doğumlu.

Ortaöğretim ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladı.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi (Yönetim ve Organizasyon Bölümü), Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi(Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler) Mezunu. Halen daha eğitim öğretim hayatına Tarım teknolojileri Bölümü öğrencisi olarak devam etmektedir.

Dünyanın 3.büyük Spor organizasyonu olan 96.ülkenın ve 4700 sporcunun katıldığı 23.Yaz Deaflympics Olimpiyatlarında görev aldı.

Gençlik ve Spor Kulübünde Yönetim Kurulu Üyeliği ve As Başkanlık Görevlerinde bulundu. Amatör olarak Lisanslı Kick-Boks Sporcusu ve Amatör Spor Kulüplerinde Futbol oynadı. Birçok sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Ar-Ge Biriminde görev yaptı.  "Dezavantajlı Gençlerden Spora İlkadım" Projesini hazırlayarak sunumunu yaptı.

2008-2023 Tarihleri arasında Sendika Şube Başkanlığı görevlerinde bulundu. Halen daha bir kamu kuruluşunda memur olarak çalışmakla birlikte, aynı zamanda Ofis Bir-Sen Samsun İl Başkanlığı görevlerini yürütmektedir.