Samsunlular Kurupelit Marina'nın satışına engel olmak için imzalıyor!

Samsunlular Kurupelit Marina'nın satışına engel olmak için imzalıyor!

SAMÇEP, Marina Dayanışma Platformu ve Atakum Kent Konseyi tarafından Kurupelit Marina'nın satışına engel olmak için başlatılan imza kampanyasında, binlerce Samsunlu satışa engel olmak için imza verdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum Kurupelit Marina'da gerçekleştirilecek olan otel projesine tepki amacıyla Samsun Çevre Platformu SAMÇEP, Marina Dayanışma Platformu ve Atakum Kent Konseyi tarafından başlatılan imza kampanyası için binlerce Samsunlu destek verdi.

Samsun'un Atakum ilçesinde iki kez mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilmiş olmasına rağmen Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ısrarla sürdürdüğü otel projesinin yapılacağı itfaiye alanının satışına tepki amacıyla SAMÇEP, Marina Dayanışma Platformu ve Atakum Kent Konseyi tarafından bugün imza kampanyası başlatıldı. Samsun'da 3 noktada, Kurupelit Marina, Yeyilyurt AVM ve Çobanlı İskelesi önünde sürdürülen imza kampanyası için Samsunlular büyük ilgi gösterdi.

7 Eylül'e kadar devam edecek olan kampanyanın sonunda toplanan imzalar büyük ve kitlesel bir katılımla, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin önünde yapılacak bir basın açıklaması kamuoyu ile paylaşılacak