Akaryakıta bir zam daha geldi

Akaryakıta bir zam daha geldi

AK Parti iktidarının KDV ve ÖTV'ye yönelik yeni düzenlemeleri, Dolar'ın Türk Lirası karşısındaki zirve seyri ve Brent Petrol fiyatlarındaki yükselişle birlikte akaryakıt fiyatlarına zamlar yağmur gibi yağıyor.

Benzin, motorin ve LPG'ye gelen zammın ardından bugün motorine bir zam daha geldi. İşte zam sonrası benzin, motorin ve LPG'de güncel fiyatlar...

Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru sağanak şekilde yağmaya devam ediyor. Hatırlanacağı gibi yılbaşında benzin fiyatları 21.14 TL, motorin fiyatları ise 23.50 TL seviyesindeydi.

Güne 79,33 Dolar'dan başlayan Brent petrol varil fiyatı 79,20 Dolar'dan işlem görüyor. Geçen hafta önce benzine 2,11 TL, ardından da motorine 87 Kuruş zam gelmiş, LPG'de ise 65 Kuruşluk bir indirim yapılmıştı. Ancak AK Parti'nin KDV ve ÖTV zammı sonrası akaryakıt fiyatları yeni haftaya da zamla başlamış ve 10 Temmuz Pazartesi itibariyle benzine 40, motorine 38, LPG'ye ise 15 Kuruş zam gelmişti.

Bugün bir zam daha geldi...

Bugünden itibaren geçerli olmak üzere ( 12 Temmuz Çarşamba ) motorinin litre fiyatı 1,07 TL daha zamlandı.

İşte zam sonrası 12 Temmuz Çarşamba itibariyle Samsun'da güncel akaryakıt fiyatları:  Akaryakıt fiyatları il, ilçe ve bayiler arasında farklılık gösterse de güncel akaryakıt pompa fiyatları Samsun için ortalama şu şekilde:

SAMSUN

Benzin fiyatı: 27,46 TL

Motorin fiyatı: 27,18 TL

LPG fiyatı: 11,34 TL