Samsun'dan gitti eşiyle birlikte depremzedeler için yemek yaptı

Samsun'dan gitti eşiyle birlikte depremzedeler için yemek yaptı

Samsun'da küçük bir esnaf lokantası işleten Kemal Katırcıoğlu isimli vatandaş, eşi ile birlikte afet bölgesine giderek depremzedelere yemek pişirip dağıttı.

Samsun'da şehir merkezinde Kempıl isimli bir lokantayı işleten Kemal Katırcıoğlu isimli bir esnaf, eşi Gülay Katırcıoğlu ile birlikte gittiği Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, Cemevi'nde hazırladığı yemekleri depremzedelere ikram etti. Canla başla çalışarak insanların karnını doyuran Katırcıoğlu çifti aynı zamanda Cemevi'nin temizliğini de üstlendi. Kendi imkanları ile bölge halkına hizmet veren çifti, depremzedeler takdir ile karşıladı.

'Bir kişinin karnını doyurabildiysek ne mutlu bize'

Depremin ilk gününden beri oraya gidip bir şeyler yapması gerektiğini yüreğinde hissettiğini ifade eden Kemal Katırcıoğlu, "Olayı duyar duymaz bölgeye gitmek için adeta çırpındım. Gerekli izni alınca da eşimi de yanıma alıp Elbistan'a gittik. Elimizden ne gelirse yapmaya gayret gösterdik. Bir kişinin bile karnını doyurabildiysek ne mutlu bize. Ben inanıyorum ki aynı durum bizim başımıza gelse, buranın halkı da bizim için seferber olurdu. Biz 80 milyon biriz. Hepimiz bu vatan için, bu vatanın her ferdi için elinden ne gelirse yapar. Ben depremde canlarını kaybeden ailelere Allah'tan rahmet, yaralılara ise şifa diliyorum. Allah'ım böyle bir felaketi bir daha göstermesin" dedi.

Samsun'dan gitti eşiyle birlikte depremzedeler için yemek yaptı