Samsun Valiliği sorun yok demişti! O firmanın sözleşmesi iptal edildi

Samsun Valiliği sorun yok demişti! O firmanın sözleşmesi iptal edildi

Samsun'da kaldıkları KYK'ya ait yurtta yedikleri yemekten zehirlenen öğrencilerin kaldığı yurdun yemeklerini veren şirketin, Nurettin Canikli'nin kardeşi Fahrettin Canikli'ye ait olduğu iddia edilmişti.Yemek firmasının, çıkan zehirlenme olayından sonra sözleşmesinin feshedildiği öğrenildi

Samsun'da KYK Karadeniz Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler, geçtiğimiz günlerde yemekhane ve kantindeki yiyeceklerin hijyenik olamadığını iddia ederek yurdun bahçesinde toplanarak eylem yapmışlardı.

Yemeklerin içerisinden bazı yabancı maddeler ve böcekler çıktığını da iddia eden öğrenciler, bu yemeklerden zehirlendiklerini de iddia etmişlerdi.

YEMEK FİRMASININ SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Fahrettin Canikli'nin aynı zamanda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milli Savunma Eski Bakanı Nurettin Canikli'nin kardeşi olduğu belirtilirken, Samsun'da Karadeniz Öğrenci Yurdu ile Münevver Ayaşlı Öğrenci Yurdu'na yemek veren Fahrettin Canikli'ye ait yemek firmasının, çıkan zehirlenme olayından sonra sözleşmesinin feshedildiği öğrenildi.

SAMSUN'DA İNCELEME BAŞLATILDI

Aynı zamanda KYK Genel Müdür Yardımcısının bu konu ile ilgilenmek üzere Samsun'a geldiği ve halen Samsun'da incelemelerine devam ettiği belirtildi.

SAMSUN SON HABER