SAMSUN SMMMO; 'Hain Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz''

SAMSUN SMMMO; 'Hain Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz''

SAMSUN SMMMO; ''Milli Mücadelenin İlk Adımının Atıldığı Samsunumuzun Simgesi Olan Onur Anıtı'na Yapılan Hain Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz'' dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının simgesi Onur Anıtı'na gerçekleştirilen hain saldırıyı kınayanSamsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütcü, konu ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Öğütcü, ''Milli Mücadelemizin ve Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı kadim şehrimiz Samsunumuzda, şehir merkezinde bulunan Onur Anıtı'na düzenlenen menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Mustafa Kemal ATATÜRK' e olan bağlılığımızın nişanesi ve şehrimizin simgesine yapılan bu saldırı aynı zamanda da Anayasamızın değiştirilemez ilk üç maddesine yapılan bir saldırıdır.

SAMSUN SMMMO; 'Hain Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz''

Şehrimize ve ilkelerimize yakışmayan, hiçbir akıl ile bağdaşmayan bu olay karşısında Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak Samsun halkının onuruna yapılan bu saldırı hiçbir şekilde kabul edilemez ve böyle bir durumun tekrar yaşanmasına izin verilemez diyoruz.

Bu saldırıyı ülkemizin kurucusu ve liderine yapılmış bir saldırı olarak görüyor, alçak eylemin sorumlusu olarak yakalanan faillerinin yargı önünde acilen hesap vermelerini, azmettiricileri, işbirlikçilerinin de bir an ortaya çıkarılmasını Samsun halkı olarak bekliyoruz. Samsun'un simgesi Atatürk Anıtı' na yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz'' dedi.