Mustafa Aztopal Taraftarlara Seslendi

Mustafa Aztopal Taraftarlara Seslendi

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında taraftara seslenenSamsunspor Genel MenajeriMustafa Aztopal, “Sevgili Samsunspor taraftarlarına merhaba. Önemli bir haftaya giriyoruz. Sizler gibi bizler de tabii ki bu haftanın ne kadar önemli bir hafta olduğunun farkındayız. Sezonun en başından bu yana yoğun bir sezon geçirdik. Yaşadığımız olayları tekrar hatırlatmaya gerek yok. Birçok olumsuzluk da yaşadık. Belli dönemlerde insanız bizler de hata yaptık ama geldiğimiz noktada bugün itibariyle ligin ikincisi konumundayız. Bu avantajı son 4 haftada biraz daha anlamlı hale getirebilirdik. İstediğimiz puanları alamamamıza rağmen halen ligin ikincisi konumundayız. Yani şu an itibariyle bu takım direkt çıkabilecek konumda. Dolayısıyla son 7 haftaya girerken ligin bundan sonraki döneminin en önemli müsabakasına çıkıyoruz. Şunun bilinmesini tüm Samsunspor taraftarlarından istiyorum. Hafta başından beri başkanımızın da bu konuyla alakalı açıklamaları var. Hocamızın bugün de açıklaması var. İçeride yani oyuncu grubu arkadaşlarımızla, hocalarımızla, bizlerle, başkanımızla, tüm çalışanlarımızla birlikte inanılmaz bir birlik, beraberlik ve kenetlenme var. Bunun kesinlikle yansıması çok iyi olacaktır. Buna inancımız sonsuz” diye konuştu.

Mustafa Aztopal konuşmasına şöyle devam etti;


“Şu an itibariyle Samsunspor takımı ligin ikincisi ve Süper Lig’e çıkmak için bundan sonraki tüm müsabakalar çok önemli. Burada ter akıtan tüm oyuncuların üzerinde ciddi manada baskı var. Şöyle bir baskı var. Üzerlerinde bir sorumluluk var. Elbette bu sorumluluğu taşıyan insanlar ve hepsi tecrübeli insanlar. Hepsi şampiyonluk yaşamış futbolcular. Elbette bu forma ağır forma, elbette bu baskıyı hissedecekler. Fakat onun dışında bu saatten sonra eleştirilerin de rafa kaldırılmasından yanayım. Eleştirilerin dışında ufacık çocuklarına, ailelerine, annelerine, babalarına ve maalesef buna hocamızın da ailesi dahil olmak üzere çok ağır hakaretler, küfürler ve bir takım saldırılara maruz kalmaktalar ki, dünyanın hiçbir yerinde bu kabul edilebilir şey değil. Hele bizim gibi Türkiye’nin belki de en güzel şehirlerinden biri olan Samsun’da bu kabul edilebilecek bir durum olamaz. Herkesin haysiyeti var, herkesin ailesi var. Biz inanıyoruz ki bunu yapan kesim çok azınlıkta olan bir kesim ve maalesef bu mücadeleye zarar verebilecek bir kesim. Ben çocukluğumdan beri Çiftlik Caddesi'nden (İstiklal Caddesi) Bulvara, Sanayi Sitesi’nin içinden geçerek statlara yürümüş kişilerdenim. Oralardan gelen nesillerin, o jenerasyonun evlatlarının ve torunlarının sonuna kadar Samsunspor’a sahip çıktığını ve bunu da büyük bir çoğunluk olduğunun farkındayız. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Fakat bu azınlığın oluşturduğu bu tahribatı da hep birlikte önlememiz gerekiyor. Biz sizin verdiğiniz güçle buraya kadar geldik. Yine söylüyorum, elbette çok daha iyi konumda olabilirdik. Hatalar yapıyoruz ama bundan sonraki süreçte bu hataları en aza indirip, en başarılı sonuçları almak yine hep birlikte dayanışmayla mümkün olacaktır. Bizim de bundan en ufak bir şüphemiz yok. Bahsettiğim ve gerçekten utanılacak şeyleri yapanların azınlıkta ve hiçbir şekilde koskoca Samsunspor camiasını temsil etmediğini biliyoruz. Dolayısıyla bu takım çok önemli bir kenetlenme içerisinde. Bu takım, layık olduğu Süper Lige çıkmak için her şeyi yapacak. Başkanımızın önderliğinde, oyuncularımızın, hocamızın, burada çalışan herkesin, aşçının, temizlikçinin, çimcinin herkesin inanılmaz bir sevgi ve saygı çerçevesinde ilişkisi var. Bu ilişkinin sonucu mutlaka sizlerin de desteği ile başarıyı getirecektir. Bundan en ufak bir şüphemiz yok.

Burada çok kompakt bir yapı var. Bu başkanımızın bir yönetim şeklidir. Kendi diğer tüm şirketlerinde de bunu böyle uygulamış. Belli sorumlulukları, güvendiği, inandığı, hem iş bilgisine hem de namusuna güvendiği insanlara vererek değerlendiriyor. Elbette sonunda kendisi bir değerlendirme zaten yapar, her şekilde yaptığı gibi ama burada çok kompakt bir yapı var. Hocamız kendi işine yoğunlaşmış bir şekilde. Yönetim Kurul Üyemiz Veysel Bilen ve Genel Müdürümüz Soner Soykan tamamen kendi işlerine yoğunlaşmış bir vaziyette, ben de kendi işime yoğunlaşmış bir vaziyetteyim. Başkanımız da bunların üzerinde vizyoner ve liderliğini yapıyor. Burada herhangi bir sorun olması mümkün değil. Bu kulübü, sahanın içinde de sahanın dışında da oluşturduğumuz yapı ile en iyi şekilde temsil edip, en iyi yerlere getirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Son 2 sezondur Yüksel beyin başkanlığında yürütülen bu iş, kısa, orta ve uzun vadeli olarak çok daha iyi yerlere gelecek. Bunu herkes görecek.

Bu haftaki maç çok önemli ve herkesin desteğini bekliyoruz. İçeride çok iyi bir kenetlenme var. Siz değerli Samsunsporluların desteğini hissettiğimiz andan itibaren bu kenetlenmenin gücü daha da çok artacak. İnşallah Cumartesi günü çok iyi bir skorla taraftarlarımızı mutlu edecek ve önümüzü açacak bir skorla buraya dönmüş olacağız.”