Samsunlu Sevcan cinayete mi kurban gitti?

Samsunlu Sevcan cinayete mi kurban gitti?

Samsun Alaçamlı olduğu öğrenilen Sevcan Demir (33), İstanbul Esenyurt'ta birlikte yaşadığı Kenan Danış ile aralarında çıkan tartışma sonucu dördüncü kattan apartman boşluğuna düştü. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Sevcan Demir kurtarılamadı.

Samsun Alaçamlı olduğu öğrenilenSevcan Demir (33), İstanbul Esenyurt’ta birlikte yaşadığıKenan Danış ile aralarında çıkan tartışma sonucu dördüncü kattan apartman boşluğuna düştü. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Sevcan Demir kurtarılamadı.

EVİNDE 'KIZIM BENİ AFFET' YAZILI NOT BULUNDU

Olay sonrası polis ekipleri Demir’in evinde “Kızım beni affet” yazılı bir not buldu.

Gözaltına alınan Kenan Danış ise ilk ifadesinde başka bir kadınla evli olduğunu, Demir için tuttuğu eve gelerek ayrılmak istediğini söyleyince tartışma çıktığını, hava almak için aşağıya indiği esnada bağırış ve düşme sesiyle olaydan haberdar olduğunu söyledi.

Samsunlu Sevcan cinayete mi kurban gitti?

'BEN BUNU ÖLDÜRECEĞİM' DEDİĞİ İDDİASI

Sevcan Demir’in ölmeden önce babasını görüntülü aradığı ve konuşma sırasında Kenan Danış’ın araya girip “Ben bunu öldüreceğim” dediği iddia edildi.

Samsunlu Sevcan cinayete mi kurban gitti?

VÜCUDUNDA BOĞUŞMA İZLERİNE RASTLANDI

Demir’in boynunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde boğuşma izlerine rastlandı. Ayrıca evin kapılarının kırık olduğu, genç kadının bir süre kendisini banyoya kilitlediği tespit edildi.

Diğer yandan şüpheli Kenan Danış bugün tutuklanarak cezaevine götürüldü.