Alaçamlı gençler sorunlarına deva istiyor

Alaçamlı gençler sorunlarına deva istiyor

DEVA Partisi Alaçam İl Başkanlığı, Gençlik Toplantısı düzenledi. Toplantıda Alaçam'da yaşayan gençler sorunlarını dile getirdi.

Samsun İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Ertuğrul Gazi Gürcüoğlu'nun katılımıyla DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanlığı koordinesinde Gençlik Toplantısı düzenledi. Toplantıda aynı zamanda DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanı Serkan Dağlı, DEVA Partisi İlkadım İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanı Samet Binici, yer aldı.

Alaçamlı gençler sorunlarına deva istiyor

DEVA Partisi Alaçam İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanı Semih Duran, yoğun katılımla düzenlenen toplantıda gençlerin sorunlarını dinledi.

Başkan Duran, gençlerin en çok ilçede yaşam alanlarının yetersizliğinden mağdur olduğunu dile getirdi.

"TESİSLER KULLANIŞLI HALE GETİRİLMELİ"

Başkan Duran yaptığı açıklamada, "Geyikkoşan Sahiline yapılan çalışmalar tamamlanmış durumda ama hiç bir düzenleme yok. Yapılan yerler düzenlenerek güzel hale getirebilirler. Sahile bir T (Dalga Kıran) oluşturulabilir. Yapılan parkların ve sahaların düzenlemesi yapılarak kullanışlı hale getirilebilir. Böylelikle sahil bölgesi hem gençler hemde tüm vatandaşlar için canlandırabilir" dedi.

Alaçamlı gençler sorunlarına deva istiyor

"İNTERNET ALTYAPISI YETERSİZ"

İlçede gençlerin diğer bir sorunun internet altyapısı olduğuna değinen Başkan Duran, "İlçemizde internet alt yapısının bir çok eksiği bulunmakta. Bu sorun olduğundan araştırmamızı istediğimiz gibi yapamıyoruz. 21. Yüzyılda bile hala internet sorunu yaşıyoruz ve bu bize kendimizi geliştirme açısından olumsuz etkiliyor. Gerekli alt yapılar yapıldığında bize olumlu sonuç vereceğinden eminiz." diye ifade etti.