Samsun kara teslim

Samsun'da dün geceden bu yana etkili olan yoğun kar yağışı sonucu şehir beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışı kimine çile kimine ise eğlence oldu.

3 / 7
Samsun kara teslim
Tipi şeklinde etkili olan kar yağışına yakalanan vatandaşlar işlerine gitmek için toplu taşıma araçlarını kullandı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına yönelince tramvaylarda yoğunluk yaşandı. Yeterince önlem almadan trafiğe çıkan bazı vatandaşlar yolda kaldı. Yaya olarak işe giden vatandaşlar ise kardan dolayı zaman zaman düşme tehlikesi geçirdi.
Samsun, karnabahar üretiminde Türkiye 1'inciliğine yükseldi Samsun, karnabahar üretiminde Türkiye 1'inciliğine yükseldi Samsun'da KOM polisinden kaçak tütün mamulleri operasyonu: 33 kişi yakalandı Samsun'da KOM polisinden kaçak tütün mamulleri operasyonu: 33 kişi yakalandı Kızıla bürünen Kızılırmak Deltası tablo gibi Kızıla bürünen Kızılırmak Deltası tablo gibi Samsun'da aynı yerde peş peşe üç kaza Samsun'da aynı yerde peş peşe üç kaza Samsun Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne ziyaretçi akını Samsun Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne ziyaretçi akını Samsun'da 375 kişi destek AFAD gönüllüsü oldu Samsun'da 375 kişi destek AFAD gönüllüsü oldu Beyaza bürünen Samsun Kocadağ'da vatandaşların kar keyfi Beyaza bürünen Samsun Kocadağ'da vatandaşların kar keyfi