28 Ekim tatil mi, okul var mı? 28 Ekim Pazartesi yarım gün mü?

28 Ekim tatil mi, okul var mı? 28 Ekim Pazartesi yarım gün mü?

28 Ekim Tatil Mi, Okul var mı? 28 Ekim Pazartesi yarım gün mü, 29 Ekim kaç gün tatil? İşte Cumhuriyet Bayramı tatili günleri ve tarihleri!

29 Ekim tatili ne zaman başlıyor ve kaç gün tatil, öğrenciler ve çalışanların yoğunlaştığı konuların başında geliyor. 28 Ekim Pazartesi okullar tatil mi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaklaşırken yanıt buldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yurt genelinde yapılacak olan etkinlikler dolayısıyla ülke genelinde resmi tatil uygulanacak.

Bununla birlikte hastaneler, emniyet güçleri gibi kritik öneme sahip kamu kurumları haricindeki pek çok kurum kapalı olacak ve hizmet vermeyecek. Peki, 28 Ekim Pazartesi okullar tatil mi, resmi tatil mi? 28 Ekim yarım gün tatil mi? İşte, ayrıntılar?

28 EKİM TATİL Mİ, YARIM GÜN MÜ?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 1.5 günlük resmi tatil ilan edilmektedir. 29 Ekim bu sene Salı gününe denk geliyor. 29 Ekim'de bankalar, kamu kurum ve kuruluşları ve okullar tatil edilmektedir.

28 Ekim Pazartesi günü ise yarım gün tatil sayılmaktadır. Okullar, bankalar, kamu kurumları öğlene kadar çalışmaktadır. Öğleden sonra tatil edilmektedir.

28 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

28 Ekim'de okullar yarım gün açık olacaktır. Öğrenciler öğlene kadar eğitim ve öğretime devam edecekler. Öğleden sonrası ise tatil olacaktır.

28 Ekim tatil mi, okul var mı? 28 Ekim Pazartesi yarım gün mü?

EN ÇOK OKUNAN HABERLER