SMMM Adem Aycan, Samsun SMMMO Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

SMMM Adem Aycan, Samsun SMMMO Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

2025 yılı Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan SSMMMO başkanlığına aday olduğunu açıklayan Adem Aycan, mesleğin itibarını artırmak ve sorunlara çözüm üretmek için başkanlığa aday olduğunu belirtti.

Türkiye'nin kritik bir dönemden geçerken, mesleğin hak ettiği değeri ve önemi kazanması için daha etkin bir oda yönetimine ihtiyaç duyulduğuna dikkati çeken Adem Aycan, "Hepimiz için kritik bir dönemdeyiz. Mesleğimiz, ülkemizin ekonomik sisteminin omurgalarından biri olarak önemli bir görev üstleniyor. Bu noktada, odamızın yönetimini devralmak ve mesleğimizin geleceğini güvence altına almak için büyük bir sorumluluk hissediyorum" dedi.

Meslektaşlarının taleplerini karşılayacak çözümler üretmek, odanın ve mesleğin itibarını daha da yükseltmek amacıyla bu göreve talip olduğunu hatırlatan Adem Aycan, "Adaylık sürecinde meslektaşlarımla paylaşmak istediğim bazı projelerim ve hedeflerim var. Bu hedeflerin her biri, odamızın ve mesleğimizin gelişimi, haklarımızın korunması ve mesleki itibarımızın daha da yukarıya taşınması amacıyla hazırlanmıştır" ifadelerini kullandı.

MESLEK ODAMIZI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK İÇİN EL ELE VERELİM

SMMM Adem Aycan konuşmasını şöyle sürdürdü:

Değerlimeslektaşlarım;

"Eğer bu göreve seçilirsem, mesleğimizin hak ettiği saygınlığı kazanması ve meslektaşlarımızın haklarının korunması adına var gücümle çalışacağımdan emin olabilirsiniz. Sizlerin desteğiyle odamızda yeni bir dönem başlatmak ve mesleğimizin geleceğini daha üstün bir şekilde inşa etmek için aday oldum. Her bir meslektaşımın görüşü, önerisi ve eleştirisi bizim için çok kıymetlidir. Odamızın yönetiminde hep birlikte katılımcı bir anlayışla daha güçlü bir geleceği inşa edebiliriz. Bu süreçte sizlerin de katkılarıyla daha yenilikçi, daha güçlü ve daha itibarlı bir meslek topluluğu oluşturacağımıza inanıyorum. Hep birlikte meslek odamızı hak ettiği yere taşımak için el ele verelim" 

Değerli Meslektaşlarım;

"Öncelikle mesleğimizin geldiği noktaya hep birlikte göz atalım; Son yıllarda özellikle dijitalleşmenin artması, mevzuatların sıkça değişmesi ve ekonomik belirsizlikler mali müşavirler üzerinde ciddi bir baskı oluşturmuştur. İş yükümüz artarken, gelirlerimiz ve sosyal haklarımız aynı oranda yükselmemiştir. Ancak bizler iş dünyasının ve kamunun finansal sağlığını koruyan, vergi politikalarının uygulanmasını sağlayan ve işletmelerin sürdürülebilirliği için kritik roller üstlenen profesyonel mensek mensuplarıyız. Bu nedenle, mesleğimizin hak ettiği değeri ve önemi kazanması için daha etkin bir oda yönetimine ihtiyaç duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Adaylık sürecinde odamızın yönetimini, daha katılımcı, şeffaf ve yenilikçi bir yapıya kavuşturmak için belirli hedefler belirledik"

SMMM Adem Aycan, Samsun SMMMO Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

EN ÇOK OKUNAN HABERLER