Yıldırım'dan Fenerbahçe, Ntcham, Reis ve Transfer Sözleri

Yıldırım'dan Fenerbahçe, Ntcham, Reis ve Transfer Sözleri

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TRT Spor'a konuştu ve önemli açıklamalar yaptı.

Süper Lig'de 2. sırada yer alan ve tarihi bir başarı yakalayan Samsunspor'da başkan Yüksel Yıldırım, TRT Spor'dan Hünkar Mutlu'ya konuştu. İşte Yıldırım'ın sözleri:

"Beşiktaş maçını bugün oynasak yenme ihtimalimiz yüksek olurdu. Thomas Reis'ı oyun sistemini bilerek getirdik. Fenerbahçe maçını takım oynamak istiyor. Beşiktaş ile erken oynadık. Kendimizi test edeceğimiz bir maç. Ntcham Kamerun milli takımına gitmek istememiş. Tüm oyuncularımız motivasyonla bekliyor. Fenerbahçe maçına motive çıkacağız. Yeneriz, yeniliriz ama futbol oynayacağız. Göreceksiniz topun oyunda kaldığı en uzun sürelerden birisi olacak. Biz oynamak istiyoruz, Fenerbahçe de oynamak istiyor. Futbol oynamak isteyen iki takımın maçı. Haftanın en keyifli maçı olacak. Fenerbahçe bizi yenmek zorunda. Bizim de konumumuzu korumamız için kazanmamız lazım. Güzel bir maç bizi bekliyor.

Şubat ayında önümüzdeki sezon için transfer yapmaya başlayacağız. Benim oyuncularıma da talep gelirse satarım. Çünkü kalan oyuncu aynı performansı ortaya koymak istemiyor, gitmek isteyen oyuncuyu göndeririz."

Yıldırım'dan Fenerbahçe, Ntcham, Reis ve Transfer Sözleri

EN ÇOK OKUNAN HABERLER