Demlikçi müdürün makam arabası

Demlikçi müdürün makam arabası

Yusuf Demircioğlu, Samsun'da Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı'nın makam otosu çaydanlık sapı tamirine gitmesini değerlendirdi.

Toplumsal yaşamı ilgilendiren konulara eleştirel yaklaşım tarzı ve yorumları ile gündem olan Yusuf Demircioğlu, Samsun'da Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı'nın makam otosu çaydanlık sapı tamirine gitmesini değerlendirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek geldiği günden bu yana vatandaşa tasarruf ve kemer sıkma politikası uygulamaya çalışırken kamuda herhangi bir tasarruf görülemiyor.

Bu durumun son örneği Samsun'da Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı'nın makam otosunun çaydanlık sapı tamirine gönderilmesi ile yaşadık.


Sosyal medyada gündeme gelen görüntülerde; Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı'na ait olduğu belirtilen 06 BYC 434 Skoda marka makam aracının çaydanlık sapı tamiri için kent merkezine gittiği, makam şoförünün ustayı beklerken 30 dakika boyunca aracın kontağını kapatmayıp yakıt yakmaya devam ettiği görüldü.

Bu durumu sorgulayan Yusuf Demircioğlu, çaydanlık tamirine makam otosu gönderilmesinin çaydanlıktan daha fazla bir maliyete sebep olacağına dikkat çekerek devletin kasasından çıkacak giderlerin bürokrtalar tarafından umursanmadığını ortaya koydu.

 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER