Shecarf İle 2024'te Kampanyalara Doyun!

Shecarf İle 2024'te Kampanyalara Doyun!

Kampanya yapmaya adeta bahane arayan Shecarf 2024'te de sizi bol indirime doyuracak!

Kampanya yapmaya adeta bahane arayanShecarf 2024'te de sizi bol indirime doyuracak! Yılın her zamanı düzenlediği çeşitli kampanyalar ile her hanımın üstün konforlu eşarp veşallara rahatlıkla erişebilmesini kendisine amaç edinmiş Shecarf uzun yıllardır sektöre damgasını vuran bir online alışveriş markasıdır. Her hanımın kolayca kendisine uygun yüzlerce çeşit ürünü inceleyebildiği bu online mağazanın halihazırda devam etmekte olan kampanyalarına gelin birlikte göz atalım!

750₺ ve Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz

Shecarf'tan alacağınız ürünlerin alışveriş sepetinizde toplamda 750 Türk Lirasını geçmesi halinde kargonuz ücretsiz! Kargo ücretlerinin yükseldiği bu dönemde bu kampanya sayesinde dilediğiniz ürünleri hem tek seferde satın alabilir hem de kargo ücretinden kurtulabilirsiniz. Üstelik bu kampanyadan faydalanmanız için herhangi bir ürün kısıtlılığı belirtilmemiştir, sitedeki tüm ürünlerde geçerlidir.

3 Al 2 Öde Kampanyası

3 Al 2 Öde kampanya kategorisinde en çok satan ürünlerin neredeyse tamamı sizi bekliyor! Bu etiketli ürünlerden alışveriş sepetinize ekleyerek keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Bu kategorisinin en sevilen ürünlerinden bazılarını sizin için buraya ekleyelim:

  • Siyane Colourful Desenli Pamuklu Şal
  • Hint İpek Dama Desenli Monogram Şal
  • Arwella %100 Pamuk Dubai Şal
  • Shecarf Dikişli Penye Şal, Yüksek Gramaj, Özel Üretim, 4 Mevsim
  • La Boutique Yeni Seri Nostalji Herbal Şal

3 Adet Penye Şal 180₺ Kampanyası

Shecarf'ın özel üretimi olan penye şalları incelemek için sitedeki Kampanyalı Ürünler kategorisinin alt kategorisi 3 Adet Penye Şal 180₺ yazısına tıklayarak %100 penye ürünlere ulaşabilirsiniz. Birbirinden harika renklerin yer aldığı bu ürünlerin kumaş kalitesi konusunda kesinlikle içiniz rahat olsun.

Çok Al Az Öde Kampanyası

Çoklu alımlarda indirimler sunan bir başka kampanya da Çok Al Az Öde şeklinde adlandırılmıştır. Bu kategoride de yine en çok satan, en beğenilen şal ve eşarplara yer verilmiştir. Bu ürünlerden bazılarını sizin için buraya ekleyelim:

  • Siyane Flower Desen Desenli Şal
  • Siyane Colourful Desenli Pamuklu Şal
  • Eflatun Pamuk (Cotton Eşarp)
  • Loryan Scarf Viva (Bambu) Kraş Şal
  • Hint İpek Dama Desenli Monogram Şal

Bunların dışında kampanyalardan daima en erken sizin haberinizin olması için Shecarf'ta üyelik oluşturabileceğinizi biliyor muydunuz? Sitede üyelik oluşturup kampanyalardan haberdar olabilir, boş zamanlarınızda Kampanyalı Ürünler kategorisini inceleyebilir ve Favorilerim özelliği sayesinde beğendiğiniz ürünleri kendinize özel oluşturduğunuz listenizde muhafaza edebilirsiniz. Listenizin bir başka yararı da beğendiğiniz ürün henüz indirime girmemişse bunu takip ederek daha uygun fiyata alabilme fırsatı yakalamaktır. Beğendiğiniz ürünleri topluca alarak kargo indirimi gibi fırsatlardan da yararlanabilirsiniz.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER