Yasağın Sebebini ve İsimleri Sonunda Öğrendik

Yasağın Sebebini ve İsimleri Sonunda Öğrendik

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, niçin transfer yasağı yenildiğini ve hangi oyuncularda haksız fesih yapıldığını açıkladı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım katıldığı bir Youtube programında uzun süredir merak edilen bir konuya açıklık getirdi. Yıldırım, kulübün ekonomik olarak bu kadar güçlü olduğu bir dönemde hangi acemilikleri yaparak transfer yasağı yenildiğini anlattı. İşte Yıldırım'ın DjeDje, Diomonde, Malunoviç ve Novikovas'lı fesih sürecini anlattığı sözleri:

"İlk fesihimiz DjeDje. Mehmet Altıparmak, Savicevic gibi isimlerle kavga etti. Gitmek için bahane arıyordu. Süre istedi ve takım aramaya başladı. 4 Eylülde, transfer yasağı kapanacakken o 3 Eylül'de geldi. 'Burada kalacağım' dedi. 'Yerine İsmael Diomonde'yi aldık, 7 kişimiz dolu kalamazsın.' dedim. Benimle inatlaştı. Acemiydim. Avukata tek taraflı fesih yapmasını istedim.

Sonra Alen Melunovic geldi. Belim falan bir şeyler dedi ameliyat oldu. Oynamadı. Kevin Boli sakattı. Fuat Çapa "Transfer yapalım play-off'a kalalım belki şampiyon bile oluruz" dedi. Ben de bu ikisine "sizi donduralım" dedim. Kabul etmediler. Feshettik.

Novikovas'ın feshini yaptık. Parasını ödemiştik. Menajerinin sağlık rahatsızlığından dolayı hata oldu. FIFA da bize acemiliğimizin cezasını kesti."

Yasağın Sebebini ve İsimleri Sonunda Öğrendik

EN ÇOK OKUNAN HABERLER