SAMSUN HABER

Samsun'da 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun'un Bafra ilçesinde hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Samsun'da vatandaşlar 'dolandırıcılığa' karşı uyarıldı

Samsun'un Yakakent İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

Samsun'da 7 kişiye umut olan organları yetiştirmek için zamanla yarıştılar

Samsun'da 27 yaşında hayatını kaybeden genç kadının bağışlanan 7 organı hastalara umut oldu. Ekipler ise organları hastanelere ulaştırmak için zamanla yarıştı.

Başkan Kurnaz: 'Tertemiz bir İlkadım için ekiplerimizle seferberliğe başladık'

Çatalarmut Mahallesi'nde gerçekleşen yol yıkama, kaldırım temizliği ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, 'İlkadım Belediyesi olarak 'Hedefimiz: İlkadım Tertemiz' sloganıyla başlattığımız temizlik seferberliğimi...

Samsun'da trafik kurallarına uymamanın sonucu uygulamalı olarak gösterildi

Samsun'da, Karayolu Trafik Haftası kapsamında yapılan etkinlikte trafik kurallarına uymanın önemi, uygulamalı olarak vatandaşlara gösterildi.

Samsun'da 120 bin yolcuya emniyet kemeri bilgilendirmesi

Samsun'da polis ekipleri, emniyet kemeri kullanımı konusunda 120 bin 656 yolcuyu bilgilendirdi.

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu: 'İş birliğine hazırız'

Kuzey Makedonya Ankara Büyükelçisi Jovan Manasijevski, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı olarak yatırım ve iş birliğini artırmak adına ortak bir çalışma yapılması kararı ...

Samsun'da çocuklara trafik eğitimi

Samsun'da, Trafik Haftası kapsamında anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi, vatandaşlara trafik kuralları hatırlatıldı.

Samsun'dan 850 hacı adayı kutsal topraklara gidecek

Samsun'dan, 2024 yılı hac organizasyonu çerçevesinde bu yıl 850 hacı adayı hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek.

Engelli çocukların anneleri için özel etkinlik

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşamba ilçesinde bulunan Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören engelli bireylerin anneleri için 'Anneler Günü Atölye Etkinliği' gerçekleştirildi.

Samsun'da 'N'apsak bu gençleri' temalı konferans

Samsun'da öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Danışmanı tarafından 'N'apsak bu gençleri' temalı konferans verildi. Programda ayrıca 'israfın önlenmesi' amacıyla düzenlenen 'Resim, Karikatür, Afiş Yarışması' ödül töreni gerçekleştirildi.

Estetikte yeni çılgınlık: Photoshoplu fotoğrafı gibi olmak istiyorlar

Ünlü estetikçi Prof. Dr. Hayati Akbaş, 'Photoshoplu fotoğraflarını gösterip, fotoğraftaki haline benzemek isteyen kişiler var. Kişilerin gerçek şekillerinden farklı bir şekilde topluma kendilerini göstermelerinin psikolojik, sosyolojik, etik ve ahlaki bir...

Samsun Nisan ayı kaza bilançosu: 3 ölü, 709 yaralı

Samsun'da 2024 Nisan ayında polis bölgesinde meydana gelen 997 trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 709 kişi yaralandı.

Samsun'da arazi anlaşmazlığından 74 yaşındaki komşusunu bıçakladı

Samsun'da bir kişi arazi anlaşmazlığı tartışmasında 74 yaşındaki komşusunu bıçaklayarak yaraladı.

Samsun'da fotoğraf tutkunu savcı, 350'ye yakın kuş türünü fotoğrafladı

Samsun Bölge Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcısı Vedat Soğukpınar aynı zamanda Türkiye'de bulunan 450 kuş türünden birçoğunu fotoğraflayan ve yaban hayattaki canlıların fotoğraflarını çeken bir yaban hayat fotoğrafçısı.

Samsun'da evinde silah ve mermi ele geçirilen şahıs gözaltına alındı

Samsun'da polis tarafından bir eve düzenlenen operasyonda 3 adet tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

'Böbrek üstü bezi, yüksek tansiyona neden olabilir'

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hulusu Atmaca, böbrek üstü bezlerinin yüksek tansiyona neden olabileceğini söyledi.

Her acıkma aslında acıkma değil

SAMSUN – Diyetisyen Cemre Balkan, her acıkmanın fiziksel acıkma olmadığını, birçok faktörün insanları yemek yemeye yönelttiğini bunun da kilo almaya yol açtığını söyledi.