GÜNDEM

KTÜ'de Spor Şenliğinde saha karıştı, üniversite öğrencileri birbirine girdi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) tarafından düzenlenen Spor Şenliği kapsamında üniversite öğrencileri arasında oynanan turnuva maçında kavga çıktı. Üniversite öğrencilerinin yumruklu kavgasında bir öğrenci yaralandı.

Biden: 'Refah'a kapsamlı bir saldırı başlatması durumunda İsrail'e silah sevkiyatını durduracağız'

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Gazze Şeridi'nde güneyinde 1 milyondan fazla sivilin sığındığı Refah'a geniş çaplı kara saldırısıyla girmesi durumunda İsrail'e silah göndermeyi durduracağını açıkladı. Biden ayrıca ABD'nin gönderdiği bombaların, Gazze'de ...

Karya Farma HBX Ar-Ge'den Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'ne ziyaret

Aydın'da yaklaşık 18 yıldır çeşitli çalışmalara imza atan Karya Farma HBX Ar-Ge ekibi Balıkesir Üniversitesi'ne bir takım ziyarette bulundu. Oldukça verimli bir fikir alışverişinin gerçekleştiği toplantı Balıkesir Üniversitesi'nin resmi internet sayfasınd...

2 yıl 4 ay 22 gün hapis cezası ile aranıyordu

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 2 yıl 4 ay 22 gün hapis cezası ile aranan şüpheli şahıs yakalandı.

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Niğde Üniversite Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) üyesi 15 üniversitenin katılımıyla düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarları kaldığı yerden devam ediyor. Fuarın üçüncü ayağına Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Küçükçekmece'de ilginç kaza

Küçükçekmece'de fren yapan hafriyat kamyonunda yüklü çamur, önündeki aracın üzerine döküldü. İlginç kaza sonrası ortalık çamurla kaplandı.

Hazır giyim ihracatı pozitif ivme kazandı

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Ramazan Kaya, hazır giyim sektöründe ihracatın pozitif ivme kazandığını kaydetti.

Dolmabahçe Tüneli'nde 'makas' kazası kamerada: Araçların arasında geçti kendini yerde buldu

Bomonti-Dolmabahçe Tüneli'nde 'makas' atarak seyreden bir motosikletli, önünde bulunan bir araca çarparak takla attı. Metrelerce sürüklendikten sonra kaldırıma çarparak durabilen gencin yaralı olarak kıl payı kurtuldu. Yaşanan feci kaza başka bir motosikl...

'5Ü1K Konya Üniversiteleri Kariyer Fuarı 24' KTO Karatay Üniversitesi ev sahipliğinde başladı

Öğrenci ve mezunların iş hayatını yakından tanıyabilmeleri, sektöre dair güncel gelişmeleri doğrudan sektör temsilcilerinden öğrenebilmeleri, staj ve iş imkanlarını değerlendirebilmeleri için Konya'daki üniversiteler bir ilke imza attı.

Kızını taciz ettiğini öne sürdüğü genci öldüren baba tutuklandı

Adana'da kızını taciz ettiğini öne sürdüğü 19 yaşındaki genci öldüren baba tutuklandı.

Küçükçekmece'de korkunç kaza, ağaca çarpan motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi

Küçükçekmece'de, iddiaya göre hızlı gittiği için virajı alamayan motosiklet kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Sürücü ve motosikletin ayrı yerlere savrulduğu kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Üniversite öğrencileri sınav stresini kurdukları futbol takımıyla atıyor

Çankırı'da eğitim gören üniversite öğrencileri, yaklaşan sınavların stresini kurdukları futbol takımı sayesinde atıyor.

Kocaeli Üniversitesi heyetinden Rektör Çomaklı'ya ziyaret

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ile beraberindeki heyet Atatürk Üniversitesine kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kayıp papağan 'Can' için her gün ağlıyorlar

Amasya'da yaşayan Zeycan ve İsmet Sirkecioğlu çiftçi, 8 ay önce kaybolan 'Can' adlı papağanları için her gün ağlayıp gözyaşı döküyor. 20 yıldır besledikleri can dostlarının İstanbul Esenler'e götürüldüğünü öğrenen Sirkecioğlu ailesi, bulana para ödülü ver...

Jandarma ekipleri terörü bitirdikleri dağlarda şimdilerde ters lale nöbeti tutuyor

Muş'ta jandarma ekipleri terörü temizledikleri dağlarda yılda bir kez açan ve bir aylık ömürleri olan ters laleleri korumak için nöbet tutuyor.

Bitlis Valisi Karaömeroğlu, şehit ailelerini ziyaret etti

Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, şehit aileleri ile gazileri ziyaret etti.

Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde takla attı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde akaryakıt istasyonunda çarpışan otomobillerden biri takla attı. Takla atan otomobilin yakıt pompasına çarpmaması faciayı önledi.

Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde takla attı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde akaryakıt istasyonunda çarpışan otomobillerden biri takla attı. Takla atan otomobilin yakıt pompasına çarpmaması faciayı önledi.