Tatil mi, değil mi? Velilerin kafası iyice karıştı!

Tatil mi, değil mi? Velilerin kafası iyice karıştı!

10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi, değil mi belli değil. İstanbul'da okul müdürü cinayeti sonrası sendikalar yurt genelinde protesto kararı alırken, okulların 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil olup olmadığı konusu velilerin kafasını karıştırdı. Bazı okullar var, bazıları yok diyerek velilere mesaj attı.

İstanbul'da bir öğrencinin kendisini okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu Okul Müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla vurarak öldürmesi sendikaların tepkilerine neden oldu. Sendikalar bugün gerçekleştirdikleri tek derslik protesto eylemlerini yarın 10 Mayıs Cuma günü de yapacakları iddia ediliyor. Bu nedenle de bazı okulların velilere mesaj atarak okul olmayacağını belirtiyor.

Velilerin kafası karıştı.

Protesto eylemleri nedeniyle Samsun'da bazı okulların velilere okul olmayacağını belirtirken, bazılarının ise bunun tam tersi mesajlar atması kafaları iyice karıştırdı.

İşte o birbirinin zıttı mesajlar: 

Sayın Velilerimiz,
10 Mayıs 2024 Cuma günü (yarın) tüm sendikaların almış oldukları ortak karar gereği "Öğretmene Şiddete Hayır" 1 Günlük ders bırakma eylemi gerçekleştirilecektir. Okulda öğretmenlerimiz olmayacağından ve dersler boş geçeceğinden dolayı öğrencilerin güvenliği açısından gerekli tedbirlerin tarafınızca alınması hususunda gereğini rica ederiz.
Okul İdaresi. 

 

Değerli velilerimiz yarın öğretmenlerin derse girmeme eylemine çok az sayıda öğretmen katılacak. Dersler normal programına göre devam edecek. Servisler normal çalışacak. Evci izinleri saat 16.00 da İstiklal Marşı ndan sonra başlayacak.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER