Samsunspor, Konyaspor ile 26. Lig Maçına Çıkacak

Samsunspor, Konyaspor ile 26. Lig Maçına Çıkacak

Samsunspor, hafta sonunda Konyaspor ile tarihindeki 26. lig maçına çıkacak.

Süper Lig'de 36. hafta maçında Pazar günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, rakibiyle lig tarihindeki 26. maçına çıkacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan maçlarda birbirine yakın istatistikler çıktı. Daha önce oynanan 24 maçta Konyaspor 9, Samsunspor 7 kez kazanırken, 9 maç ise berabere sona ermiş. Temsilcimizin 27 golüne karşılık Konya ekibinin 33 golü bulunuyor. Bu arada Konyaspor'un galibiyetlerinden birisi 1988-89 sezonuna ait ve Samsunspor'un yaşadığı trafik kazası nedeniyle 3-0 hükmen tescil edilen bir maç var.

Samsun'da oynanan maçlara bakıldığında ev sahibi ekibin 4, Konyaspor'un ise biri hükmen 2 galibiyeti bulunuyor. 7 maç berabere sona ererken Samsunspor'un gollerde 15-13 üstünlüğü bulunuyor.

Konya'da oynanan maçlarda ise Konyaspor'un 20 golüne karşı temsilcimizin 12 golü bulunuyor. Samsunspor'un 3, Konyaspor'un 7 galibiyeti varken, 3 maç ise berabere sonuçlanmış. İki takım arasındaki son 4 maç beraberlikle sonuçlanırken ilk devre Samsun'da oynanan müsabaka da 1-1 bitmişti.

Samsunspor, Konyaspor ile 26. Lig Maçına Çıkacak

ÖZEL HABER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER