Nuran Töre

KÖKTEN ÇÖZÜME NE DERSİNİZ?

Nuran Töre

Yüzünüzdeki ve vücudunuzdaki kıllardan kurtulmak için denemediğiniz yol kaldı mı? Sir ağda, cımbız ve hatta ameliyat eldiveni gibi birçok yöntemi denemiş olabilirsiniz. Birde kalıcı çözüm ümidiyle evde yaptığımız  ‘’mucize iksir’’ denemeleri var tabii. Sizlere kötü bir haberim var; bu yöntemlerle kalıcı kıl köklerinden kurtulmak mümkün değil!

 

Üstelik yüz,dudak üstündeki tüyler, dışardan yapılan müdahale ve yanlış ürün uygulamaları ile daha kalın ve koyu hale gelebiliyor. Yapılan bu tip uygulamalar sonrasında ciltte alerjik reaksiyonları, tahribatları, renk değişiklikleri, kullanmada artış ve akne benzeri lezyonlar görülebiliyor.

 

Etkili ve kalıcı bir çözüm istiyorsanız, lazer epilasyonu deneyebilirsiniz. Lazer epilasyona uygun yapıda olmayan tüylerin içinde yine bölge tüylerini sarartma ve azaltmaya yönelik yeni model lazer cihazlarını tercih edebilirsiniz. Konforlu, acısız, ağrısız ve kokusuz kolaylıkla kıllarınızdan kurtulabilirsiniz. Günümüzde kadın erkek ayrımı olmadan kıllarınızdan kurtulabilirsiniz.

 

Daha konforlu üstelik bütçenize fayda sağlayan bir uygulama sürekli sir ağda veya jiletle nereye kadar değil mi? Hanımlar beyler o yüzden ertelemeden sizde lazer epilasyon ile tanışın.