KAPAT

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nden açılım açıklaması

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin teröristbaşı Abdullah Öcalan ve açılım ile ilgili sözlerine yönelik açıklama yaptı

"Türk milletinin hassas değerlerine sahip çıkar dediğimiz kişilerin, utanç ve kızgınlıkla izlediğimiz ve hiç bir anlam veremediğimiz açıklamalar yapmasını, biz de acılar içerisinde takip ettik" diyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, "Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği olarak son 10 gündür yeni bir süreci, aşama aşama milletimize empoze etmeye çalışanların, tavır ve tutumunu erken teşhis ederek, 15 Ekim'de kaygılarımızı dile getiren bir basın açıklaması yaptık. Sinir uçlarımızı uyandırırlarsa, önünde duramayacakları bir sele maruz kalacakları konusunda, uyarılarımızı kamuoyuyla paylaştık" diye konuştu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

Biz şehit aileleri ve gaziler olarak, uluslararası dinamikleri, büyük projeleri ve çok bileşenli denklemleri de göz önünde bulunduruyor, bu sebeple örgütün silah bırakmasını ve terör örgütünün lağvedilmesini istiyoruz. Bu ülkede huzurun ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir.

Sanki; Türk ordusu terörle mücadelede başarısız olmuş gibi, eli kanlı terör örgütü lideri, bebek katilinden medet umar şekilde, gazi meclisimiz çatısı altında konuşturulmasını asla kabul etmiyoruz.

Bir sonra ki adımda meclis lokantasında yemek ikram edelim mi diyeceksiniz?

Katillere "umut hakkı" tanımaya çalışanlar, babaları ellerinden alınıp, mahrum bırakılan şehit çocuklarının, umutlarını hiç düşünmediniz mi?

Ülkemizin ve insanımızın değerlerini düşünmeden, cezaevlerinde terör sevici mahkumlarla el sıkışmak, millet menfaatlerini hiçe sayarak, kumar masasındaymış gibi el yükseltmek de ne demek?

Terörle mücadelede en büyük acıları yaşayan şehit aileleri ve gazilerin; tarihi bir fırsat penceresi olarak gördüğünüz açıklamalara, büyük tepki vermesi, bizce kişisel hesaplara kurban etmek değildir.

Son yaşadığımız olaylar, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin üzerinden de siyaset yapanların inandırıcılıklarını yitirmelerine sebep olmuştur.

Geçmişte olduğu gibi bizlere yaşattıklarınız, bugünde tarihe, kalın harflerle yazılacaktır. Bunu her yerde ve en yüksek sesle haykıracağız.

Sizleri Yüce Türk Milleti affetmeyecektir. Hele ki bizler asla affetmeyeceğiz.

açılım tepki samsun haber
Samsun'da silahlı kavga: 4 yaralı
İnternet yavaşladı, Sosyal medya sitelerine erişim problemi
Samsun'da 3 bin 300 adet extacy uyuşturucu hapla yakalanan 2 kişi tutuklandı