KAPAT

TUSAŞ'a saldıran teröristlerin görüntüleri ortaya çıktı!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı TUSAŞ Tesisi'ne terör saldırısı düzenlendi Terör eylemini gerçekleştiren teröristlerin görüntüleri kameralara yansıdı

Türk Havacılık Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) terör saldırısı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıda şehit ve yaralılar olduğunu açıklarken TUSAŞ'a saldıran teröristlerin ilk görüntüleri de geldi. Teröristlerin TUSAŞ'a taksiyle geldiği ortaya çıktı.

Teröristlerin ilk görüntüleri geldi! Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine terör saldırısı düzenlendi. Tesislerin önünden silah ve patlama sesleri duyuldu. Patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Şehit ve yaralıların olduğu terör saldırısında, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde saldırganların ellerinde uzun namlulu silahlar ve sırt çatalı oldukları dikkat çekti.

TAKSİYLE GELİP ATEŞ AÇMIŞLAR

Ortaya çıkan görüntülerde teröristlerin bir ticari taksiyle geldiği ardından ateş açtığı görüldü.

TUSAŞ NEDİR?

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ, Türkiye'de hava platformlarının tasarımı, geliştirilmesi, üretimi, tamamlanması, yenilenmesi ve satış sonrası hizmetleri alanlarındaki teknoloji merkezidir. Şirket dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380'e ve askerî nakliye uçağı Airbus A400M'ye parça üretmektedir.

terör saldırısı TUSAŞ saldırganlar fatoğraflar ortaya çıktı ankara samsun haber
BM, Ankara'daki terör saldırısını kınadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: '(TUSAŞ saldırısı) 4 şehidimiz var 14 yaralımız var'
TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında yaralanan 14 kişi hastanelere kaldırıldı