KAPAT

Thomas Reis Alman Kanalına Konuştu

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, ülkesinin Sport1 kanalına konuk oldu ve Samsunspor sürecini konuştu

Süper Lig'de tarihi bir sezon başlangıcı yapan Samsunspor'da bu başarının mimarlarından olan teknik direktör Thomas Reis, ülkesinin medya kuruluşlarından Sport1 kanalına konuştu. Sport1'in haberleştirdiği konuşmanın haber metni şu şekilde:

Reis'in Mourinho ile Özel Görüşmesi

Thomas Reis, Samsunspor'la Süper Lig'e damga vuruyor. Eski Schalke teknik direktörü ve ekibi, José Mourinho'yu bile rahatsız ediyor. Florian König, Doppelpass'ta Thomas Reis'in resmini Özgürlük Heykeli ile karşılaştırınca kahkahalara neden oluyor.

Meslektaşlar arasında kısa bir sohbet yaşandı. Birkaç dostça sözden sonra José Mourinho meslektaşı Thomas Reis'in omzunu takdirle okşadı. Pazar günü Samsunspor-Fenerbahçe maçı öncesi bu özel karşılaşmanın videosu viral oldu.


Birkaç ay öncesine kadar çok az kişi Schalke'nin eski teknik direktörü ile Portekizli yıldız antrenörün bir gün eşit şartlarda buluşacağından şüphelenirdi. Ve şimdi Reis ve ekibi, Mourinho'nun Fenerbahçe'sine 2-2 (0-1) beraberlikle karşı gelerek Süper Lig'de Fener'in bir sıra ve iki puan önünde sansasyonel üçüncü sırayı aldı.


"Özel Bir" ile düellodan sonra Reis, "José Mourinho harika bir teknik direktör" dedi. "O benim için bir idol. Bir rol modeli. Kendisiyle ilk kez bugün tanışma fırsatım oldu. Ona önümüzdeki haftalar boyunca başarılar diliyorum."

Reis, Samsunspor'la sürpriz yaptı

Geçtiğimiz birkaç haftanın Reis açısından bu kadar başarılı geçmesi beklenemezdi. Sezon başında Samsunspor, Beşiktaş'a 2-0 yenildikten sonra son sırada yer alırken, sonrasında sadece bir yenilgi aldı.

Altı galibiyetle beklenmedik zirve, Pazar günü Fener'le oynanan beraberlikle hafif bir gerileme yaşadı, ancak sürpriz takım açısından bu böyle görülmemeli.

Özellikle sezon öncesi hedef ligde kalmaktı. Önceki sezonda, Reis'in selefi Markus Gisdol, daha sonra yükselen kulübü ikinci lige doğrudan dönüşten kurtardı. Gisdol'ün yaz aylarında sözleşmesini uzatmaması üzerine Reis, Karadeniz ekibinin yönetimini devraldı.

Samsunspor Teknik Direktör Thomas Reis José Mourinho Florian König Doppelpass
Kasımpaşa - Samsunspor maçının hakemi belli oldu
Holse Işıldıyor
Bu şehrin çocuklarından Samsunspor'a tam destek