KAPAT

Havza'da Çocuklar İçin Oyun Şenliği: Çocuklara ağız ve diş sağlığı bilgilendirmesi

Samsun'un Havza ilçesinde düzenlenen oyun şenliğinde çocuklar hem eğlendi hem de ağız ve diş sağlığı hakkında bilgilendirildi

Samsun'un Havza ilçesinde ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlenen oyun şenliği öğrenci ve havzalılar tarafından ilgiyle karşılandı. Havza Belediyesi ve Havza Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Kevser Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliğin, çocukları sosyal medyadan uzaklaştırarak sosyalleşmelerini sağlamak olduğu ve birçok konuda bilgilendirilmelerini kapsadığı belirtildi.

ÇOCUKLARA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI BİLGİLENDİRMESİ

Çocuk Şenliği Etkinliğinde Havza İlçe Sağlık Müdürlüğü diş sağlığını kapsayan bir bilgilendirme çadırı kurarak çocuklara ağız ve diş sağlığının önemini anlatıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Havza İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Kursal, "Çocuklarımızın diş fırçalama alışkanlığını küçük yaşlarda kazanması, ilerleyen dönemlerde diş sağlığı açısından oldukça önemlidir," ifadelerini kullanarak diş sağlığının önemine dikkati çekti.

Müdür Kursal, etkinlikte diş hekimleri tarafından çocuklara ağız sağlığı bilincini artırmaya yönelik "tuzluk etkinliği" yaptırılarak, "sağlıklı diş" hatıra fotoğrafı çekildiğini de sözlerine ekledi.

havza çocuk şenliği havza sağlık ilçe müdürlüğü ağış ve diş sağlığı bilgilendirmesi samsun
Samsun'da 14 yıl hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Samsun'da 29,5 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
İlkadım Belediyesi çevre kirliliğine karşı savaş açtı