KAPAT

Alkolsüz Oteller: Rahat ve Sakin Bir Tatil Deneyimi

Tatil boyunca tüm yılın stresinden ve yorgunluğundan arınmak istiyorsanız, rahat, huzurlu, sakin bir atmosfer sunan otelleri seçmenizi öneririz

Bu noktada devreyealkolsüz oteller giriyor ve bu otelleri tercih edenler çok daha sakin bir tatil deneyimi yaşadıklarını dile getiriyor. Alkolsüz otellerde neden daha sakin ve huzurlu bir tatil yaşandığı konusunda bazı detaylardan söz edelim.

Öncelikle bu otellerin İslami kaidelere uygun bir hizmet sunduğunu belirtmek gerekir. Alkolsüzlük kuralını uygulamaları da bundan kaynaklanır. İslam dinine göre alkol kullanımı haram olduğundan otellerde alkol kullanımına müsaade edilmez. Elbette otellerde uygulanan tek kural alkolün yasak olması değildir. Aynı zamanda sadece helal gıdalarla hazırlanan yemekler servis edilir.

Bu oteller genellikle ailelerin tercih ettiği konaklama merkezleridir ve bu nedenle eğlenceden ziyade dinlenmeye odaklanan kişileri görürsünüz. Aile dostu bir hizmet anlayışının hâkim olması da bunda etkilidir. Alkolsüz otellerde mahremiyet konusuna da önem verilir. Kadınlar için ayrı olarak havuz ya da plaj gibi imkânlar sunulur ve bu alanlar tamamen korunaklı bir yapıdadır. Erkek personel de bu alanlara giremez ve belirli bir yaşın üzerindeki erkek çocuklar alınmaz. Kadınlar bu alanlarda rahatlıkla tatil yapabilirler.

Otellerde ibadethaneler de yer alır. İbadethaneler temiz ve hijyenik olduğundan tüm konuklar gönül rahatlığı ile kullanabilir. Elbette konukların ibadetlerini yapabilmeleri için ihtiyaç duyabilecekleri sakin ortamın da sunulduğunu ekleyelim. Kısacası tatil boyunca ibadetlerini aksatmak istemeyenler için de alkolsüz otellerin yani İslami otellerin en doğru tercih olduğunu söyleyebiliriz.

Alkolsüz Otel Bulmanın Kolay Yolu

Aileniz ile birlikte konaklayabileceğiniz alkolsüz otel seçeneklerini incelemek için Halalbooking.com adresine tıklayabilirsiniz. Site üzerinden muhafazakâr otelleri en detaylı şekilde inceleme ve gecelik kişi başı konaklama ücretini görme şansınız oluyor. Otellerde daha önce konaklayanların aldıkları hizmete kaç puan verdiklerini görebilir, otellerin görsellerine de göz atabilirsiniz. Alkolsüz otel bulmanın en kolay yolu olan bu site üzerinden seçtiğiniz otel için rezervasyon işleminizi de kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Geriye sadece keyifli ve huzurlu bir tatil yaşamak kalıyor!

Fenerbahçe forvetleriyle kazandı
AFAD duyurdu: Adana'nın Kozan ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem
Bakan Göktaş'tan TUSAŞ şehitlerinin ailelerine taziye ziyareti