KAPAT

Adalet Mülkün Temelidir

26 suç kaydı bulunan kanun tanımaz bir toplum düşmanının aramızda rahatça geziyor olabilmesine değinen Demircioğlu, Yunus Emre Geçti'nin 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit etmesini değerlendirdi

Toplumsal yaşamı ilgilendiren konulara eleştirel yaklaşım tarzı ve yorumları ile gündem olan Yusuf Demircioğlu,İstanbul Ümraniye'de 19 yaşında olmasına rağmen 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti'nin 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit etmesini değerlendirdi.

26 suç kaydı bulunan kanun tanımaz bir toplum düşmanının aramızda rahatça geziyor olabilmesine değinen Demircioğlu, yasa koyucu ve uygulayıcılarının başlarını ellerinin arasına alarak düşünmesi gerektiğini vurguladı.

Yunus Emre Geçti'nin sosyal medya platformalarında lüks araç ve silahlar ile yaptığı paylaşımlar ve suç kayıtlarına rağmen nasıl toplum içerisinde serbestçe gezdiği sorusu tüm Türkiye'nin ortak sorusu oldu.

Şahsın 19 yaşında olmasına rağmen uyuşturucu kullanımından torbacılığa, cinsel tacizden gaspa, çocuklara cinsel istismardan kasten adam yaralamaya, hırsızlıktan mala zarar vermeye kadar çeşitli suçlardan tam 26 suç kaydı olduğu öğrenildi.


 

yusuf demircioğlu samsun samsun haber Yunus Emre Geçti Şeyda Yılmaz
Palamut fiyatları 150 liraya yükseldi
Siber polis bilgilendirdi
Siber polisi kamu kurum çalışanları ve öğrencileri bilgilendirdi