KAPAT

'Kuzeyin Kralı, Deplasmanın Reis'i'

Samsunspor konulu yazıları ilgiyle okunup takip edilen köşe yazarımız Emre Seven, 'Kuzeyin Kralı, Deplasmanın Reis'i' başlıklı yeni yazısını samsun son haber okuyucuları için kaleme aldı

KUZEYİN KRALI, DEPLASMANIN REİS'İ

Bugünkü maç ile ilgili konuşulacak pek fazla şey yok aslında. Sezon boyunca en az not aldığım maç bu oldu diyebilirim.

Fakat oldukça yorucu geçen bir haftanın son günü, maç boyunda normal tempomuzun bir hayli altında oynadığımız Rize deplasmanından 3 puanla dönmek nereden bakarsanız bakın her türlü iyidir, hem de çok iyidir.

Evet sahada oyun olarak bu sezonki performansımızı yakalayabildiğimizi söyleyemeyiz.

Hücumda ve savunmada kanatlarımız çok aksadı. Çok top kaybı yaptık ve topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırmada çoğu zaman yetersiz kaldık.

Özellikle ilk yarının sonlarına doğru Muja defansa gelemedikçe Rize'nin bizim sol kanattan göstere göstere yüklenişlerini durdurmakta çok zorlandık.

Oyunda öne çıkan pek oyuncumuz da yoktu açıkçası.

Fakat kulübesi bu kadar kısıtlı olmasına karşın haftada 3. maçına çıkan yorgun bir takımdan da fazlasını bekleyemeyiz.

Sonuçta kazandık mı? Evet kazandık. Ve sonuçta üç puan üç puan mıdır? Evet üç puandır.

Hele hele rakiplerimizden biri karşısında deplasmanda alınan üç puan üçten misliyle fazladır.

Öte yandan yıllar sonra ilk kez art arta üç deplasman galibiyeti almamız ve onlarca yıl sonra Rize'yi deplasmanda yenebilmemiz de işin ayrı bir güzelliği oldu.

Attığımız güzel golü ise Ntcham'a değil Zeki'ye yazıyorum müsaadenizle. Kaptan zor anımızda çıktı ve gemisini kurtardı. Helal sana kaptan.

Tek eleştirim de Ercan Kara'ya olsun. Ah be Ercan, Ah be Çarşambalı hemşerim. 90+6'daki pozisyonda o golü de yapamıyorsan neyi yapacaksın, neyi atacaksın merak ediyorum.

Neyse, haftaya en az ilk 4 içinde ve oldukça moralli giriyoruz. (yazıyı yazdığım sırada henüz başlamamış olan BJK - Eyüp maçından bir beraberlik gelirse maç eksiği olan BJK'taşın üstünde ilk üçte bile olabiliriz)

Helal olsun takım. Helal olsun Reis. Ayağınıza taş değmesin!

emse seven samsunspor deplasman galibiyet kuzeyin yıldızı köşe yazısı samsun haber
'Samsunspor'un Gidişatı'
'Kırmızı Duvar'
'Hayatta Bir İnsanın Duruşu Olması Çok Önemlidir'