KAPAT

Çarşambalılar Derneği'nde 40 Yıl Coşkusu

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Kuruluşunun 40 Yılını kutladı Yapılan kutlama etkinliğinde derneğin kuruluşundan günümüze kadar geçen sürede emeği geçenlere ve emeği geçenlerin anısına yakınlarına teşekkür plaketi verildi

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Murat Çan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Salıpazarı Belediye Başkanı Refaittin Karaca, Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yıldız ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Özdağ'ın yanı sıra çok sayıda dernek üyesi ve misafirler katıldı. Törende derneğin kuruluşunda günümüze kadar geçen sürede emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nin 40 yılı açılış etkinliğinde konuşan Dernek Başkanı Hüseyin Avni Özdemir, 1984 yılında kurulan derneğin 40. Yılını coşku ve minnet duygularıyla kutladıklarını söyledi. Çarşambalılar Derneği'nin kuruluş amacı hakkında bilgi veren Başkan Hüseyin Avni Özdemir, "Genel anlamda Çarşambalıların memuriyet ve vesaire nedenlerle devamlı olarak Çarşamba'da ikamet etmiş bulunanların birbirleri ile tanışmalarına, iyi veya kötü günlerinde  aralarında dayanışma ve yardımlaşmalarını sağlamak, sosyal, kültürel ve tarihi araştırma ve çalışmalarını yapmak, ayrıca toplumsal problemlere çözüm üretmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak gibi amaçlarla faaliyet gösteriyoruz" dedi.

Çarşambalılar Derneğinin 40. Yılı kutlama etkinliğinde CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Salıpazarı Belediye Başkanı Refaittin Karaca'da birer konuşma yaptılar.  

Çarşambalılar Derneğinin kurucu başkanı Hasbi Menteşoğlu, önceki dönem başkanları ve kuruluş aşamasında üye olarak 40 yıldır üyeliklerini sürdüren üyelere ve onlar adına yakınlarına plaket takdim edildi. Plaket takdimini ardından toplu fotoğraf çekildi. SonrasındaSamsun Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi sahneye çıkarak geleneksel halk oyunlarını oynadı.

çarşambalılar derneği 40 yıl kutlama etkinlik kutlama samsun haber
'Kuzeyin Kralı, Deplasmanın Reis'i'
Samsun'da tatile giderken çalınmasın diye bacaya sakladığı altını çaldılar
Samsun'da sahte içki yapımında kullanılan 2 ton etil alkol ele geçirildi