KAPAT

OMÜ'nün yeni rektörü Fatma Aydın mı

Birçok adayın yarıştığı OMÜ rektörlüğüne Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof Dr Fatma Aydın'ın atanacağı iddia ediliyor

OMÜ'nün de aralarında olduğu 5 üniversite için rektör atamaları an meselesi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun mesaisi nedeniyle beklediği ifade edilen 5 üniversiteden birisi olan OMÜ'nün yeni rektörünün belirlendiği ve OMÜ'nünde aralarında olduğu 5 üniversite için gerçekleştirilecek atamaların birkaç gün içinde resmi gazetede duyurulması bekleniyor.

OMÜ'NÜN REKTÖRÜ BELİRLENDİ Mİ?

OMÜ'de görev yapacak yeni rektörün belirlendiği ancak aynı atama listesinde olması beklenen Malatya İnönü Üniversitesi rektörünün belirlenme sürecindeki pürüzler nedeniyle henüz açıklanmadığı ve yeni rektörler kararnamesinin bu nedenle geciktiği de ifade ediliyor. Önümüzdeki günlerde OMÜ'nün de aralarında olduğu Yıldız Teknik Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, KTÜ ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi için yeni rektör atamalarının gerçekleştirileceği tahmin ediliyor.

YENİ REKTOR KİM OLACAK?

Samsun'da yaklaşık 1 aydır yeni rektör ataması beklenen ve kamuoyunda birçok adayın isminin ön plana çıktığı OMÜ rektörlüğü için son günlerde en çok konuşulan isim ise OMÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Aydın oldu. Tıp Fakültesi Dekanlığı görevi de yapmış olan Prof. Dr. Fatma Aydın'ın OMÜ'nün yeni rektörü olarak belirlendiği ve önümüzdeki günlerde 5 üniversitenin de bulunduğu atama listesi ile birlikte resmi gazetede atama kararnamesinin yayınlanacağı konuşuluyor.

 

ÖZEL HABER - HABER MERKEZİ

omü rektör aday fatma aydın yeni rektör kim olacak samsun haber
Samsun'da 10 yıl ve 22 yıl hapis cezası bulunan 2 kişi aynı evde yakalandı
Samsun'da 10 yıl ve 22 yıl hapis cezası bulunan 2 kişi aynı evde yakalandı
Samsun'da 15 bin 148 adet sentetik ecza ile yakalanan şahıs tutuklandı